Wie ben ik?

Hoi en welkom op mijn blog! Mijn naam is Tessa, ik ben 23 jaar en ik woon in Katwijk in Zuid-Holland.

Schrijven is altijd al een grote hobby van me geweest en daarom leek bloggen me niet meer dan een logisch iets om te doen. Naast bloggen doe ik ook een poging tot fictie schrijven, maar daar ben ik tot nu toe nog niet heel ver mee gekomen. Misschien komt er een dag dat ik het goed genoeg vind om het te delen, maar wanneer die dag zal zijn is nog een raadsel.

Ik zal er niet omheen draaien; ik ben een echte fangirl. Sommige mensen zijn er gewoon gevoelig voor! Mijn favorieten zijn Dove Cameron, Taylor Swift, Little Mix en 5 Seconds Of Summer. Ik was ook een echte One Direction fan en ik hoop stiekem dat ze nog een afscheidstour gaan doen, maar ik ben er bang van. Ik ben ook een echte diehard voetbal supporter! Al van jongs af aan ben ik fan van AFC Ajax, maar ik volg vrijwel alles; van de 2e divisie tot de Champions League. En voor de mensen die me kennen is dit geen shocker, maar mijn favoriete speler is Kaj Sierhuis (op dit moment spelende bij FC Groningen).

Ik heb eem MBO 4+ Communicatie diploma en doe op dit moment een thuisstudie journalistiek via de LOI. Ik heb 2 jaar de opleiding Media, Informatie en Communicatie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam, maar door het overlijden van mijn moeder heb ik hier helaas een punt achter moeten zetten.

Ik ben op dit moment werkende bij Honneloeloe, Gala-, cocktail- en bruidsjurken. Ze hebben twee locaties, Leiden en Amsterdam, en ik werk op beide locaties. Ik heb het enorm naar m’n zin hier!

Per mei 2020 zal ik voor een aantal maanden naar Amerika vertrekken om daar mee te gaan als leiding op zomerkamp. Daarna ben ik nog van plan om wat rond te trekken door de States! Ik ga er niet omheen draaien; ik vind dit enorm spannend maar ik heb er heel veel zin in! Check het kopje ‘Tess goes USA’ voor updates hierover, of check op socialmedia de hashtag #TessgoesUSA!

Mocht je meer over me willen weten, vragen hebben of willen samenwerken? Laat dan een reactie achter of stuur me een berichtje!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 4

30/09/2019

Weekblog 5

07/10/2019