Weekblog 4

Week 39 2019

Weekblog nummer 4 alweer! Op wonderlijke wijze houd ik het nog steeds vol, ook al zijn we net begonnen. En natuurlijk houd jij, degene die dit op dit moment leest, nog steeds vol! Dankjewel! Ik typ deze weekblog vanuit een hotel in Brussel. Meer informatie kan je later in deze blog lezen want we beginnen uiteraard gewoon met afgelopen maandag!

De week begon namelijk met een kraambezoekje! Mโ€™n neef Dirk en zijn vriendin Theresa hebben een prachtige zoon gekregen; Bob. Wat een dropje! Even lekker bijgekletst en met de kleine geknuffeld! Daarna gauw door naar Amsterdam voor werk.

Dinsdag begonnen we de dag met een bezoekje aan de tandarts en helaas pindakaas; een gaatje. Ik kon een paar uur later terug komen om deze alweer te laten vullen, dus dat was wel luxe! De rest van de middag heb ik besteed aan een filmpje in elkaar zetten voor mijn reis naar Amerika. In verband met de hoeveelheid kinderen (van kamp, kinderactiviteiten die ik begeleid hebt, etc.) die in beeld komen, ga ik deze hier niet posten. โ€™s Avonds nog de kraker Quick Boys โ€“ VV Katwijk gekeken. Spannende, maar leuke wedstrijd!

My fave actress, Dove Cameron

Woensdag was het twee jaar geleden sinds ik Dove Cameron, Thomas Doherty en Cameron Boyce mocht ontmoeten. Cameron Boyce is helaas op 6 juli 2019 op 20-jarige leeftijd overleden, waardoor deze dag een mooie herinnering gaf, maar me toch ook wat dwars zat. Iemand van 20 hoort niet te overlijden. Het klopt niet.

Overdag moest ik gewoon werken, maar โ€™s avonds was het eindelijk zo ver; het concert van Little Mix in de Ziggodome in Amsterdam! Little Mix is een Britse meidengroep die in 2011 de X-Factor in de UK hebben gewonnen. Je kan ze misschien kennen van o.a. Shout Out To My ex, Reggaetรณn Lento, Woman Like Me en Bounce Back. Samen met vriendinnen zat ik op de eerste (!!!!!) rij op de vloer in vak B, wat dus in het midden is. Ik ben al sinds X-Factor fan en dit was de 3e keer dat ik ze zag optreden. Ik kan niet in woorden omschrijven hoe gaaf ik dit concert vond!!! Omdat door verschillende omstandigheden de fan actie van het Streetteam niet meer door kon gaan, heb ik samen met 3 andere meiden een fanactie opgezet en deze kwam goed binnen bij de meiden! Ze hebben het zelfs op hun social media accounts gepost en dat maakte de avond af. Het was GEWELDIG!!!!

De volgende dag, donderdag, mocht ik gewoon weer van 10:00 tot 21:00 uur werken en het viel me zwaar. Het hakte er allemaal gewoon goed in en mโ€™n lichaam liet merken dat het pittig ging worden. Echter gaan we uiteraard gewoon door, want ook vrijdag mocht ik weer aan de bak! Een drukke ochtend en een wat geleidelijkere middag zorgde voor een zware maar fijne dag.

Vrijdagavond ben ik in de auto gestapt naar Breda, naar Ynthia en zaterdagochtend zijn wij naar Brussel vertrokken. Wij zijn dit weekend samen naar Werewolfcon gegaan. Nu zal het gros van mijn lezers dit niet heel veel zeggen, dus ik ga een poging doen tot uitleggen; Werewolfcon is een conventie met de acteurs van Teen Wolf. Een soort kleine Comic Con, maar dan maar met รฉรฉn serie. Met deze acteurs kan je dan op de foto, een handtekening van krijgen of mee spreken in de meeting room. Ook zijn er panels, toegankelijk voor iedereen, waar je ook de acteurs vragen kan stellen en waar zij interactie hebben met de zaal. Een heerlijk weekend gehad met fijne mensen en leuke acteurs. Hier zal in de loop van de week een losse blog over komen, dus stay tuned!

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik dus nog in Brussel. Ik reis maandagochtend eerst naar Breda en ga dan door naar Amsterdam voor werk. Een pittige week achter de rug met weinig slaap; maar wat was het een leuke week! Ik kijk er weer naar uit wat de komende week me gaat brengen!

Tessa, Ynthia, Barbara

Bedankt voor het lezen en tot de volgende weekblog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Wie ben ik?

01/10/2019