Weekblog 102

*Geen idee waarom WordPress zo moeilijk deed maar inmiddels is het als het goed is weer opgelost! Dus hallo nieuwe weekblog!*

Week 37 2021

Aloha!

Goh, wat is het gek om in het Nederlands te schrijven! We zijn inmiddels op het punt dat ik meer Engels denk dan Nederlands en dat is toch wel gek!

Het was alweer week nummer 2 in Hawaii en het was een fijne en heel leuke week!

Zo hebben we een behoorlijk pittige hike gedaan naar een van de watervallen op het eiland, heb ik weer regelmatig een surfboard gepakt en ja, ik kan blijven staan! Uiteraard nog niet op de hoge golven die je altijd op tv ziet, maar het begin is er!

Ik heb talloze regenbogen gezien, heerlijk op strand gelegen en genoten van iedere zonsondergang!

In de vroege ochtend heb ik samen met vriendinnen de Diamond Head hike gedaan! Prima klim, prachtig uitzicht!

Na een hoop problemen met een auto huren (vraag het me alsjeblieft niet, kan er zo weer chagrijnig van worden haha), uiteindelijk een Nissan Maxima kunnen fixen voor een kleine roadtrip om het eiland! Voornamelijk de North Shore ontdekt, een van de Botanical Gardens bezocht en genoten van de China Walls!

De plekjes die ik gemist had bij de roadtrip, heb ik kunnen doen via een tour georganiseerd door school; The Hidden Gems Of Oahu. Deze tour was het ook meer dan waard! Zo zijn we o.a. naar een macadamia plantage geweest, een ananas plantage en naar een andere Botanical Garden!

Ik heb weer genoten!

Tot de volgende weekblog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 101

13/09/2021