Weekblog 98

Week 33 2021

Hoi hoi! Leuk dat je (weer) een nieuwe weekblog leest! Ik zal eerlijk zijn; ik heb niet heel veel bijzonders gedaan deze week.

Ik heb namelijk van maandag tot vrijdag gewerkt en was eigenlijk te moe om er naast echt nog iets te gaan doen. Ik sta en loop voornamelijk op m’n werk en aangezien mijn werkgevers met vakantie waren, moest ik ook een hoop zelf oplossen, wat dan weer mentaal extra vermoeiend was haha!

Echter ben ik woensdagavond wel nog langs m’n zus gegaan, waar ik samen met haar, Sharon en Saskia het spel ‘Ticket To Ride Europe’ hebben gespeeld. Dit was de eerste keer dat ik het speelde en ik begreep er in de eerste instantie niet heel veel van, maar ik vind het oprecht een heel erg leuk spel! Natuurlijk niet gewonnen, want ik win eigenlijk zelden met spelletjes. Maar dit was zeker voor herhaling vatbaar!

Zaterdagochtend ben ik samen met Maaike gaan ontbijten bij Surf en Beach. Het was zoals altijd heerlijk! Het zonnetje brak later nog lekker door en we hebben het laatste drankje in het zonnetje op het terras kunnen doen.

Daarna heb ik nog wat laatste inkopen gedaan want zaterdagavond had ik een klein ‘afscheidsfeestje’. Zowel voor mij, als voor het huis… Zoals het er nu naar uit ziet gaat mijn reis namelijk gewoon nog door en vertrek ik 2 september (week 35) naar Hawaii! Maar als ik terug kom, verhuis ik eigenlijk al vlak erna en daarom zullen velen niet meer hier in het huis komen. Een dubbel ‘feestje’. Nu moet ik er ook wel bij zeggen, dat mijn feestjes meestal veel groter zijn dan dit. Ik heb het express heel klein gehouden. Dit ook zeker i.v.m. covid.

Het was ontzettend gezellig en ik heb een enorm leuke avond gehad. Lekker gedanst, met iedereen lekker kunnen kletsen en vooral veel gelachen!

Door mijn werkweek van 49 uur en het feestje was ik zondag wel echt helemaal kapot… Ik ben ’s ochtends gaan opruimen en schoonmaken, Dunya bij opa en oma gaan halen, heb Ajax gekeken (drama…) en ben daarna op de bank in slaap gevallen tot half 6… Ook ’s avonds lag ik weer op tijd op bed want ik was gesloopt!

En ja… Zo ga ik wel heel vlot door mijn week heen. Maar er is niet heel veel meer te vertellen. Volgende week zal een beetje hetzelfde zijn, maar de week erna gaat mijn 2021 avontuur toch echt beginnen. Volgende week de laatste voorbereidingen wel. Ik vind het allemaal maar spannend!

Tot de volgende blog?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 97

17/08/2021

Weekblog 99

30/08/2021