Weekblog 100!

Week 35 2021

Aloha! En welkom bij de 100e weekblog! 🥳 Deze wordt voor de verandering vanaf mijn telefoon getypt, omdat deze pannenkoek wel haar laptop mee heeft, maar geen oplader.

Zal ik heel leuk en langdradig gaan vertellen over hoe ik maandag en dinsdag nog gewoon gewerkt heb? Nee? Okay, dan vertel ik alleen dat ik dinsdag op 100%NL te horen was met een verzoeknummertje. “Ik Ga Zwemmen” was luid en duidelijk te horen in de winkel! ‘s avonds nog even een pcr testje en die was natuurlijk negatief!

Woensdag de laatste dingetjes geregeld en mij helemaal voorbereid op donderdag. Laura bracht me naar Schiphol, waar we samen nog een bakkie hebben gedaan voor ik vertrok.

De eerste vlucht verliep, op een kleine vertraging na soepel. En de 11u gingen eigenlijk sneller voorbij dan ik verwacht had. Maar toen begon de nachtmerrie pas; ik werd vastgehouden op het vliegveld van Los Angeles omdat ik het document van mijn gastgezin en dus mijn verblijfadres niet kon laten zien. Ze hebben me bijna 3u vastgehouden waardoor ik mijn 2e pcr test EN mijn vlucht miste. Er viel niet met de te praten…

De volgende vlucht ging de volgende dag pas, dus het werd een nachtje in LA blijven. Normaal zou je denken; leuk! Maar ik wilde eigenlijk gewoon door en was ZO moe… ongeveer 3 uurtjes geslapen en verder wakker gelegen. De volgende ochtend om 06:00uur op het vliegveld om helemaal in de ronte te worden gestuurd voor mn pcr test. Deze nog kunnen doen, maar de uitslag was niet op tijd dus op de gok mee met het vliegtuig. Eenmaal in Honolulu aangekomen, bleek deze gelukkig negatief te zijn!

Inmiddels zit ik bij m’n gastgezin, die eigenlijk in het gebouw ernaast woont. Dit is meer een groot studentenhuis en de eerste vrienden zijn al gemaakt!

Op het moment dat deze blog online komt, is het hier maandagochtend 08:00 uur ‘s ochtends en heb ik een uur later mijn introductie. Heel spannend allemaal! De volgende blog zal volledig uit mijn eerste avonturen hier bestaan!

Mocht je meer up-to-date willen zijn, volg me dan op de app Polarsteps! (Link kan geopend worden door op het woord Polarsteps te klikken!)

Tot de volgende blog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 99

30/08/2021

Weekblog 101

13/09/2021