Weekblog 99

Week 34 2021

Hoi! En welkom bij weer een van de saaiste (en misschien wel de kortste) blog tot nu toe. Geen quarantaine in verband met corona, maar wel zoveel mogelijk thuis gebleven, alleen gewerkt en zoveel mogelijk contacten vermeden.

Klinkt misschien erg overdreven allemaal, maar ik trek pech en ongeluk al mijn hele leven toch wel een beetje aan. Met mijn vertrek volgende week (of eer deze blog online staat; deze week), durfde ik het risico gewoon niet te lopen om alsnog corona op te pakken. Ja, ik ben volledig gevaccineerd en de kans is kleiner, maar nog steeds daar. Ik doe ook sinds maandag elke dag een zelftest, just in case.

Verder was het heel veel inpakken… Mijn kamer gaat zo goed als afgebroken worden wanneer ik weg ben, dus alles moet leeg; mijn kledingkast, mijn bureau, mijn make-up tafel, de opbergdozen… Ben ik waar ik wilde zijn met inpakken? Nee natuurlijk niet. Ik ben veel te snel afgeleid. Maar ik ben zeker wel opgeschoten. Aankomende week nog even knallen!

Zaterdag toch even de deur uit geweest; ik ging oppassen op mijn neefjes! We hebben samen een aftelkalender gemaakt voor wanneer ik terug kom, Platvoet gekeken en nog lekker buiten in de tuin gespeeld.

Zondag heb ik heerlijk Ajax gekeken en kreeg ik het nieuws dat mijn favoriete speler, Kaj Sierhuis, terug keert in de Eredivisie. Helemaal feest!

Ja. Sorry maar dit was het. Meer heb ik niet beleefd haha!

Volgende week vertrek ik (als alles mee zit) naar Honolulu! Ik heb er helemaal zin in!

Dus… Tot de volgende (week) blog?!

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 98

23/08/2021

Weekblog 100!

06/09/2021