Weekblog 97

Week 32 2021

Hey hoi hai hallo! Welkom bij een nieuwe weekblog! (Ja, weer te laat maar ik word gek van deze site en ik snap niet waarom het steeds niet lukt. Okay, terug naar de originele blog.)

Wat een week was het! Officieel zou het feestweek zijn in Rijnsburg. Een week die ik elk jaar met veel plezier vier. Heerlijk op het plein met een drankje in de hand, lekker dansen in de tent of nog een laatste bakkie in de Koekoek. Het is toch wel een week waar ik ieder jaar naar uit kijk. Maar helaas heeft corona er voor een tweede jaar op rij een stokje voor gestoken: de feestweek ging niet door.

Erg last minute ging er een app door onze groepsapp ter organisatie: we doen een eigen feestweek en wie doet wat?! Dit hebben we vorig jaar ook gedaan en het werd toen wel iets groter aangepakt (Zie een heel appartement meubelloos voor een feest en een giga buikschuifbaan in een achtertuin), maar toen hadden we ook wel iets meer tijd om dingen te regelen.

Maandag hadden we geen planning. Dit was deels ook omdat nog een deel op vakantie was. Ik heb maandag en dinsdag ook nog gewoon gewerkt trouwens. De rest van de week heb ik wel vrij genomen… Okay, terug naar de feestweek! Dinsdagavond hadden wel Spelletjes avond, wat een rustige maar prima start van de feestweek was!

Door naar de woensdag; de wijnproeverij! Er werd groots uitgepakt met verschillende soorten wijn en sangria. We konden heerlijk buiten zitten met een lekker muziekje.

Donderdag was het prachtig weer en ben ik met Annelie, Eline en Juliette gaan varen door Leiden. Eventjes er tussen uit en genieten van het mooie weer. Uiteraard ben ik gelijk verbrand en ja, ik had me zeker ingesmeerd… Maar helaas pindakaas.

’s Avonds was het tijd voor een Ibiza theme party! De tuin van zus- en zwagerlief was super tof aangekleed en het zwembad stond verwarmd! Natuurlijk heb ik in het zwembad aardig wat tijd gespendeerd en was het over het algemeen gewoon een ontzettend leuke en gezellige avond!

Door naar vrijdag! Overdag heb ik Lisa in Amsterdam gemeet en zijn we naar Pink Beach gegaan! Dit is een deel van Wondr Experience en een absolute aanrader! Het is eigenlijk gewoon een super gezellige beach club! Je betaald 14euro entree, maar krijgt het eerste drankje (keuze uit zowel alcoholisch of zonder alcohol) dan van het huis. Ook het eten is super lekker en het personeel is gezellig en ontzettend vriendelijk. Natuurlijk is het ook instagram waardig!

Vanuit Amsterdam door naar Sharon die voor het avondprogramma zou zorgen. Eerst ben ik even heen gegaan om te helpen opzetten. Toen terug naar huis om te douchen en om te kleden EN weer terug voor een culinaire avond. We hebben heerlijk gegeten, van voor tot nagerecht! En de feestweek is geen feestweek zonder wat dansjes, dus de voetjes gingen nog even van de vloer!

Zaterdag met Estée in Leiden gespendeerd, waar we zijn wezen lunchen bij Yuniku en daarna nog de stad in zijn geweest. Ik ben nog even wezen spieken bij mijn oude werk, Honneloeloe en ik ben de hele Xenos door gegaan voor glitters in cocktails, maar deze waren er niet meer… Jammer weer.

Ik was op zoek naar deze glitters, omdat we ’s avonds meiden cocktail avond hadden! Juliette heeft heerlijke cocktails in elkaar geknald voor ons en we hebben ook nog met z’n allen gegeten! Verder hebben we het als een rustig avondje gehouden en ondanks dat de planning was om nog door te gaan, ben ik om half 12 naar huis gegaan. Ik was kapot…

Zondagochtend zat ik ook alweer in de auto richting Lopik, om Pascalle op te zoeken! We hadden elkaar al een tijd niet meer gezien en het werd wel weer eens tijd! We hebben samen gelunchd, lekker in het zonnetje gelegen en uiteindelijk nog een filmpje gekeken. Het was voor mij een prima afsluiting van de week!

’s Avonds maar niet te laat gaan liggen want maandag zou de wekker weer gaan voor werk.

En dit was mijn week! Nog 2,5e week tot ik vertrek naar Honolulu, Hawaii! Super spannend, maar ik heb er ook wel super veel zin in! De komende 2 weken werk ik dan ook nog volop om toch dat extra zakcentje binnen te harken!

Handen in de lucht en de groeten aan je tante! Tot de volgende weekblog! J

Groetjes, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 95/96

09/08/2021

Weekblog 98

23/08/2021