Weekblog 8

Week 43 2019

Sjongejonge, wat gaat de tijd snel! Oktober lijkt pas net begonnen, maar het is inmiddels alweer bijna voorbij… Langzaam zie ik meer Halloween versiering voorbij komen en de snoepjes in de winkels liggen. Mensen op social media komen voorbij met Halloween verkleedkleding, make-up en pompoenen. Ondanks dat ik het nooit helemaal zal begrijpen, vind het ik wel leuk om te zien. Het heeft een bijzonder vibe en daar houd ik wel van. Al hoeft al dat extreem enge van mij niet hoor… Mocht je nog inspiratie zoeken voor leuke Halloween films (nee, geen horror. LEUKE films), neem een kijkje verder op mijn blog! Hier heb ik namelijk in week 43 een post over geplaatst!

De maandag heb ik bij mijn zuslief doorgebracht. Noah was weer ziek en zo hebben we lekker bijna de hele dag Peppa Big samen gekeken. Genieten… Ook mocht ik nog lekker even met Luca knuffelen. Noah kwam nog heel trots zijn Ajax certificaat aan me laten zien. Want ja, tante Tess heeft hem opgegeven voor de Ajax kids club en dan moet je dat natuurlijk wel even aan haar (de boosdoener) laten zien.

Dinsdag ben ik met Naomi in de vroege morgen vertrokken naar Kaatsheuvel, want wij ging naar de Efteling met de kaartjes van de Albert Heijn. Voor de herfstvakantie viel de drukte mee en hebben we niet langer dan 20 minuten in de rij gestaan. We hebben eigenlijk alle attracties gedaan die we wilde doen en sommige zelfs meer dan één keer. De Vliegende Hollander had helaas een storing, dus die ging niet open. Daar baalde ik wel van. Maar goed; de andere attracties waren vrijwel allemaal wél open, dus klagen doen we niet! Het park was tot 20:00 uur open en daar hebben we ook optimaal gebruik van gemaakt. Het was een fijne dag!

Woensdag begonnen we met een doktersbezoekje want ik heb al een langere periode een ganglion op mijn hand/pols en deze drukt enorm op mijn middenhandsbeentjes… Inmiddels staat de afspraak in het ziekenhuis om de volgende stap te bespreken en dit vind ik best wel spannend. Ik ben nog nooit écht geopereerd… Maar we gaan meemaken wat er gaat gebeuren.

Daarna mocht ik weer lekker aan het werk en het was gezellig druk. ’s Avonds helaas Ajax moeten zien verliezen tegen Chelsea. Een doelpunt van Ajax werd afgekeurd (wat onterecht was, maar goed) en in mijn optiek hadden ze een penalty moeten krijgen voor hands in het 16-meter gebied. Maar goed, je draait dit alles niet terug. Ze speelde de tweede helft niet al te best en het is jammer dat je de kracht van Chelsea zag groeien. Echter was het ‘maar’ 0-1 en is er nog genoeg om voor te spelen deze Champions League.

Donderdag en vrijdag mocht ik ook weer lekker aan de slag. Veel mensen aan mooie jurken geholpen, weer wat nieuwe dingen geleerd en voor mijn idee lekker gewerkt.

Vrijdagavond vierde twee vriendinnen, Iris en Marijke, hun verjaardag samen met een drankje bij een strandtent. Het was erg gezellig om weer (bijna) met z’n allen te zijn. Een beetje bijkletsen, met en zonder kletspot en we hebben erg gelachen!

Zaterdag was voor mij een voetbaldagje. Eerst met mijn eigen team en toen met dames 4 mee gespeeld. Beide wedstrijden helaas met dezelfde uitslag verloren; 0-2. Echter vond ik het heerlijk weer om in te voetballen en heb ik ondanks deze twee (kleine) nederlagen, toch een fijne dag gehad. Wel merk ik op dit soort momenten dat ik geen 16 meer ben en dat dit heel zwaar is voor mijn lichaam. Ik ben thuis een beetje gaan bloggen en lekker (vroeg) naar bed gegaan.

Zondag mocht ik ook weer aan het werk in Amsterdam en was ’s middags de klassieker: Ajax – Feyenoord. Beide ploegen hebben in hun Europese wedstrijden verloren deze week, dus wilde natuurlijk (extra) graag winnen. En ja; het blijven toch pittige wedstrijden. Er valt geen touw aan vast te knopen want hoe goed één van de teams het ook doet; in deze wedstrijd kunnen ze altijd ineens omslaan. Echter liep Ajax geheel over feyenoord heen deze wedstrijd en werd de uitslag 4-0… De tweede helft was saai en lijkt Ajax zichzelf, maar ook feyenoord, gespaard te hebben. Zichzelf qua kracht en Feyenoord voor een nog grotere nederlaag.

En ja. Dit was alweer mijn week. Wat ging het allemaal snel! Door de drukte op werk en het snelle donker worden, merk ik dat mijn energielevel lager ligt. Ik probeer mezelf genoeg rust te gunnen, maar dit was een pittig weekje. Gelukkig gaan we weer een nieuwe week in, wat betekent dat we een nieuwe ronde in gaan! En wie weet wat voor leuke dingen week 44 ons gaat brengen?

Tot dan!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.