Weekblog 10

Week 45 2019

Weekblog nummer 10 alweer! Ongelofelijk dat ik dus al meer dan 10 weken aan het bloggen ben! Ondanks de spel- en typfouten die ik geregeld heb, merk ik wel dat het steeds vlotter gaat! De blogs komen steeds makkelijker uit m’n vingers en ik heb nog altijd veel ideeën om blogs over te schrijven. Daarnaast vind ik het enorm leuk om mijn weekblogs te delen en ook mijn weg naar Amerika vind ik leuk om online te delen. Zo hoef ik ook niet 100x hetzelfde te vertellen, dat vind ik ook wel schelen! Mocht je nog tips hebben, of ideeën voor mij om over te schrijven, dan hoor ik het graag!

Echter moet ik je misschien wel ietswat teleur stellen… Deze week was namelijk over het algemeen een vrij ‘saaie’ week. Of nou ja… Saai… Het was een week waar ik niet echt de deur uit ben geweest. Grotendeels ook omdat ik dus nog niet helemaal fit was.

We trappen de weekblog weer af met de maandag en op maandag mocht ik weer op Noah en Luca passen. Noah is op dit moment enorm in zijn verstoppertje fase en vertelt dan ook alvast dat hij zich achter de bank gaat verstoppen. Schattig en erg leuk.

Dinsdag heb ik de dag thuis doorgebracht om op te knappen. Het was tijd om mezelf rust te gunnen en ik heb aardig wat geslapen. ’s Avonds speelde Ajax in de Champions League tegen Chelsea. Ik ben niet van plan om hier te veel woorden aan vuil te maken. Maar Ajax speelde een enorm goede wedstrijd en zijn in mijn ogen bestolen van 3 punten. Echter hebben zij aan heel Europa laten zien dat ze ook dit jaar thuis horen in de Champions League en dat ze nog lang niet van plan zijn om op te geven, ondanks de tegenslagen. De wedstrijd is geëindigd in 4-4.

Photo: @AFCAJAX op Instagram

Woensdag en donderdag mocht ik weer lekker aan de slag op werk! De feestdagen komen er aan en meer en meer glitter wordt gekocht. Ik houd er van! Ook vrijdag mocht ik weer werken, maar was ik iets later door mijn medische keuring, die gebruikt wordt voor mijn inschrijving voor Amerika (zie Tess Goes USA).

Vrijdagavond ben ik weer naar de Youthgroup gegaan. We hadden het over tijd. Tijd is iets heel kostbaars. Tijd is iets wat we soms te veel voor lief nemen. ‘’Dat doe ik morgen wel’’ werkt helaas niet altijd. Je leven is het langste wat je op deze aarde doet en het kan toch zó kort zijn. Geniet er van!!! Als klap op de vuurpijl deden we een potje 30 Seconds. Kortom: Een heel leuke, gezellige en waardevolle avond.

Photo: @Younited_Dorpskerk op Instagram

Zaterdagmiddag na de zware regenbuien, scheen het zonnetje in Woubrugge, waar we weer een potje in de wei mochten staan om te voetballen. We begonnen zeker sterk en hebben over het algemeen een goede en sterke wedstrijd neer gezet. Ondanks dat de tegenstander af en toe mooie acties maakte, hebben we de wedstrijd met 1-4 kunnen winnen en was de eerste overwinning van het seizoen een feit! Iets waar ik zeker trots op ben! Na afgelopen zomer zijn we gepromoveerd en tot voorheen waren we enorm zoekende in deze nieuwe competitie. Mijn eigen team is wat gekrompen, waardoor we wat positiewisselingen hebben moeten doorgaan. Dat was pittig en maakte de stap hoger, toch lastig. Echter heb ik het idee dat als we zo blijven voetballen als deze zaterdag, we zeker niet te kort doen.

Zaterdagavond mocht ik naar Rijnsburg om de verjaardag van Maaike te vieren. Het was weer ouderwets gezellig en ondanks dat ik ontzettend moe was, was ik pas rond 00:45 thuis. Gezelligheid kent geen tijd, denk ik maar! Dankjewel Maaike, voor de gastvrijheid! Het was gezellig!

Zondag mocht ik ook weer aan de slag, echter was ik ook dit keer helaas te laat op werk… Ik check altijd van te voren of ik obstakels heb, omdat ik op zondag met de auto ga. Dit was volgens de apps op mijn telefoon en volgens google niet het geval… Helaas pindakaas; dat was het wel. Ik heb er i.p.v. 10 minuten, 30 minuten over gedaan om überhaupt op de snelweg te komen. Dit viel vies tegen, maar ondanks de mindere start heb ik een fijne werkdag gehad.

Na werk ben ik doorgereden naar Samantha, waar Anne ook al was. We hebben een documentaire gekeken en wat afleveringen van Jachtseizoen. Daarna ging Anne naar huis, want die moest vroeg op voor werk… Samantha en ik hebben nog Buzzfeed Unsolved gekeken en ik bleef daar crashen. Het was lang geleden en ik heb erg gelachen. Dankjewel Samantha (en Anne), ik vond het gezellig.

En dit was alweer de eerste volle week uit november en week 45 uit 2019. Nog maar 7 weken en 2019 is alweer voorbij. Het gaat allemaal enorm snel dit jaar.

Ondanks dat dit een week was met wat minder uitjes, was het een leuke en fijne week. Ik heb deze week wel weer wat leuke dingen kunnen plannen en heb weer wat dingen bedacht om over te bloggen. Stay tuned!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 9

04/11/2019

Weekblog 11

18/11/2019