Weekblog 24

Week 7 2020

Zo langzaam als januari ging, zo vlot gaat februari! Ja, het is de kortste maand, maar ik vind het bizar hoe snel het gaat!

Maandag was het 10 februari… De sterfdag van mijn moeder. En ongelofelijk maar waar, is het nu alweer 4 jaar geleden. Soms voelt het veel langer dan dat. Meestal voelt het alsof het korter geleden is. Al heb ik soms wat moeite met haar te herinneren en dat doet denk ik het meeste pijn. Toch ben ik best wel tevreden met hoe ik het allemaal handel en met hoe het nu met me gaat. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ben tenminste weer onderweg!

Door dit alles begon ik mijn dag met een roosje op het graf te leggen. Gelukkig was het weer oppasdag en hebben Noah en Luca het meeste verdriet van me af genomen. Deze twee weten me altijd op te vrolijken!

Ook was mijn VOG inmiddels binnen gekomen en hierdoor is mijn visum aangevraagd voor mijn Amerika avontuur. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier.

Dinsdag ging mijn wekker ook weer op tijd, want ik had met Marit in Amsterdam afgesproken. Vanaf Amsterdam Centraal hebben wij de OV fiets gepakt en zijn wij heel Amsterdam door gegaan. We begonnen met een bakkie bij Doppio Espresso, waarna wij doorgingen naar het Rijksmuseum.

Na het Rijksmuseum gingen we een hapje eten bij De Drie Graefjes. Vanaf De Drie Graefjes zijn we nog eventjes een stukje door de Kalverstraat gaan lopen, om vervolgens naar de Amsterdam Look Out te gaan en te schommelen op de Over The Edge schommel, boven op het gebouw. Met de nasleep van storm Ciara was dit gewoon doodeng, ik ga het niet eens ontkennen. MAAR, ik vond het wel dusdanig tof, dat ik nog een keer zou willen. Het is absoluut iets wat je een keer in je leven meegemaakt moet hebben!

Na de Look Out hebben we onze fietsen terug gebracht en zijn we wat gaan eten bij Julia’s op centraal station. Het was een behoorlijke dag, waarin we dik 10km hebben afgelegd kriskros door de stad. Ik heb een hele leuke dag gehad! Dankjewel Marit!

Woensdag mocht ik gewoon weer lekker aan het werk! Na een prima dagje werken, ging ik ’s avonds een bakkie doen bij m’n zus met onze vriendengroep. Het was de bedoeling dat het een spelletjesavond zou worden, maar de groep was dusdanig zo groot dat we daar een nieuwe datum voor gaan plannen. Het was nu gewoon een gezellig avondje met goede verhalen. Daarnaast bekert Ajax na deze avond door. Ze wonnen van Vitesse met 0-3.

Ook donderdag mocht ik weer aan de slag en net als vrijwel iedere donderdag, hadden we ook weer koopavond. Het was weer een prima dagje en ik heb het gezellig gehad met mijn collega’s. Aan het einde van de dag heb ik wel echt last van m’n voeten!

Toen ik ’s avonds thuis kwam, stond er een grote doos op me te wachten. Romy weet dat ik niet zo veel heb met Valentijn en heeft me een doos vol goodies en eten gestuurd. Dit is zó lief. Ik heb hier echt geen woorden voor. Dankjewel lieve Romy!!!

Vrijdag. Valentijnsdag. Aka een wat rustiger dagje in de stad, maar nog steeds gaande in de winkel. Ik heb weer een een heerlijke dag mogen werken. Na werk heb ik Estée gemeet op Leiden cs en hebben we de bus naar Katwijk aan zee gepakt. Hier zijn we tapas gaan eten bij Restaurant Friends. Het was uiteraard druk, maar ik ben niet van de Friends gewend dat het zo lang duurde voor we ons eten hadden. Dat was wel een beetje jammer. Echter is Estée verliefd geworden op de tomatensoep (wat ik altijd aan iedereen aanraad want deze is zó lekker) en heb ik ook van de nieuwe kaart genoten. Het enige minpuntje was dus het lange wachten.

Zaterdag had ik van alles op de planning, maar ik werd wakker met (ja, helaas weer) migraine en viel die middag ook op de bank weer in slaap. Van mijn plannen is weinig terecht gekomen. ’s Avonds voelde ik me gelukkig stukken beter en heb ik mezelf getrakteerd op New York Pizza. Na het eten ging ik door naar m’n zus, omdat zij, m’n zwager en twee vrienden naar Soldaat van Oranje gingen, dus ik paste op de kinders. Noah heeft natuurlijk van alles uitgeprobeerd, maar ging uiteindelijk gewoon lief slapen.

Uiteraard vanaf daar gewoon Wie Is De Mol gekeken en ik ben enorm in de war. Ik kom er niet meer uit… Heb jij enig idee wie dit jaar de mol is?

Zondag mocht ik weer aan het werk en ik zal niet ontkennen dat ik het best pittig vond op de weg. Storm Dennis was minder dan Ciara, maar het was nog steeds pittig. Ondanks de storm, was het een prima werkdag! Uiteindelijk bleek Ajax ook weer 3 punten gepakt te hebben en ze staan inmiddels 6 punten los!

Na werk heb ik eerst een collega thuis gebracht en ben ik daarna lekker naar huis gegaan. Thuis heb ik eerst even de samenvattingen van de voetbal gekeken en daarna een Hallmark movie: ‘From Friend To Fiance’, te zien op videoland. Heel cringy, maar lekker wegkijken. Na de film door naar Net5 voor ‘Hawaii 5-O’ en ‘NCIS’.

Kortom; het was een prima weekje! Ondanks het verdriet in het begin van de week, heb ik me prima vermaakt! Ik hoop dat jij ook een leuke week hebt gehad! Tot de volgende blog?!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 23

10/02/2020

Weekblog 25

25/02/2020