Weekblog 25

Week 8 2020

Voor een keer een post op dinsdag in plaats van op maandag! Ik probeerde op maandagavond deze post te plaatsen, maar ik bleef een foutmelding krijgen. Inmiddels is deze (duidelijk want anders had ik dit niet kunnen plaatsen) opgelost!

Dit was de laatste volledige week van februari, want aan het einde van volgende week is het alweer maart! Deze week ging ook nog eens belachelijk snel!

Zoals gewoonlijk mocht ik de maandag weer beginnen met het oppassen op mijn twee zonnenstraaltjes Noah en Luca. Door het stormachtige weer was het vooral binnen blijven, maar we hebben er het beste van gemaakt! ’s Avonds heb ik het laatste deel van The Hunger Games: Mockingjay part 2 gekeken. Het was een prima dagje!

Dinsdag had ik met Pascalle afgesproken in Zoetermeer om daar een hapje te gaan eten! We zijn gaan lunchen bij Shabu Shabu en we zijn daarna nog even het Stadshart van Zoetermeer in gegaan! Het was ontzettend gezellig!

’s Avonds stond een bakkie gepland met wat vriendinnen. We gaan binnenkort een weekendje weg en we wilden even kortsluiten wat iedereen wilt doen, wat er te doen ís en wat handig is om te doen. Het ging allemaal vrij soepel en was behoorlijk gezellig! We zijn er in ieder geval klaar voor!

Woensdag was weer een werkdag! Met nog altijd een behoorlijke bak wind was het gelukkig wel goed te doen om op werk te komen. Het was weer een prima dagje!

Trainen zat er helaas nog steeds niet voor me in. Nog altijd is mijn enkel opgezwollen en blauw… Ik hoop vanaf volgende week weer op het veld te kunnen staan!

Donderdag mocht ik ook weer aan de slag, maar voor de verandering werkte ik een keer geen koopavond. Ik ging ’s avonds namelijk naar het concert van de Jonas Brothers! Na hun in Camp Rock te hebben gezien in 2008, vond de 12-jarige Tessa ze behoorlijk leuk! In de loop der jaren luisterde ik regelmatig naar hun (bekende) liedjes en door mijn vriendinnen Samantha en Anne ken ik steeds meer (aangezien we regelmatig een hele playlist aan hebben staan naar- en op de terugweg van Disneyland). Hun nieuwe album ‘Happiness Begins’ is uitgekomen in juni 2019 en is een fantastisch album! Ik keek dan ook enorm uit naar dit concert.

Photo: MOJO

Met behoorlijk wat buien en veel wind op ons dak, vertrokken Lisa en ik van Amsterdam-Zuid naar de ZiggoDome in de Bijlmer. Het concert was fan-tas-tisch! Wat een show! Heerlijk om de oude en nieuwe liedjes voor een keer mee te kunnen zingen. Uiteraard was het publiek enorm luidruchtig en werd er hard meegezongen, iets waar ik altijd van kan genieten bij concerten! Ik moet ook toegeven dat ik aan het einde van de show behoorlijk wat keelpijn had. Maar het was leuk!

Na het concert ging ik met Lisa mee naar haar huis, aangezien het dichterbij was. Met een luchtbed dat nog opgeblazen moest worden (terwijl haar vriend al lag te slapen… oeps) en een kat die een paar keer bij me op het bed in gesprongen, was het een bijzondere nacht.

De volgende ochtend, vrijdag dus, vertrok ik weer terug naar Amsterdam waar ik had afsgeproken met Samantha, Anne en Kim. We zijn die dag namelijk naar Parijs vertrokken! Na héél véél files, zijn we uiteindelijk in de avond aangekomen bij het hotel. Het was de planning om alvast naar Disney Village te gaan, daar wat te eten en alvast wat te winkelen… Maar door de lange reis, ging dit hem niet worden. We besloten wat in het hotel zelf te eten (geen goed idee want lekker was het niet) en daarna naar bed te gaan.

Ook besloten we om zaterdagochtend uit te slapen en aan het einde van de ochtend naar Parijs te vertrekken. Met wat stress omdat we de kaarten vergeten waren (dom, maar gelukkig op te lossen), ging de treinreis verder vrij soepel. We zijn uitgestapt bij de Arc de Triomph en de Champs-élysées. Vanaf daar hebben we de toeristische looproute genomen naar de Eiffeltoren. Vanaf daar doorgelopen naar de Notre-Dame en naar een klein, verstopt, Amerikaans/Engels boekenwinkeltje. Na nog even wat te eten zijn we vertrokken naar de AccorHotels Arena, waar we (ja, alweer) naar het concert van de Jonas Brothers gingen. Dit was hun laatste show van de Europese tour en onze diehard fans (Sam&Anne) moesten daar natuurlijk bij zijn. Ik vond het heel tof om dit met hun mee te mogen maken en ook dit was weer een fantastisch concert. Ik had wat twijfels over de zaal, omdat ik niet goed wist wat ik moest verwachten van de Fransen fans. Maar man, wat waren zij luid!!! Heel vet!

Uiteindelijk waren we pas 02:00u terug in het hotel en viel het vies tegen toen om 08:00u de wekker weer ging. Dit keer stond een Disneyland dag op de planning. We zijn om 09:00u vertrokken naar het park, maar hadden er even niet bij stil gestaan de voor het grootste deel van Nederland de vakantie nu was begonnen… Het was behoorlijk druk.. Toch was het, zoals altijd, weer enorm leuk! Aan het einde van de middag zijn we terug naar Nederland gereden.

En dat was alweer mijn week! Het ging snel, maar wat was het een leuke week! Al zal ik wel even nodig hebben om bij te komen…

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 24

17/02/2020

Weekblog 26

03/03/2020