Weekblog 26

Week 9 2020

Ook deze week helaas weer mijn blog op de dinsdag in plaats van op de maandag. Op wonderlijke wijze lukt het me niet deze op maandagavond online te krijgen? Weer even achteraan gegaan en volgens mij moet het volgende week wél weer lukken!!

Vergeleken met vorige week, was deze week een stuk rustiger en eigenlijk niet heel bijzonder. Hierdoor heb ik ook gewoon géén foto’s gemaakt deze week….

Maar goed, ik heb voor mezelf besloten om iedere maandag (en de afgelopen weken dus even op dinsdag) een weekblog te plaatsen en het is dan maar aan jou of je het leuk vindt om te blijven lezen!

Ik ben ook telkens bezig met nieuwe dingen voor mijn blog. Nieuwe concepten en extra blogs om te posten. Echter ben ik tot nu toe iedere keer nog niet tevreden met hoe ze zijn en daarom is het nog even wachten op wat nieuws. Maar het komt er aan!

Zoals ik al aangaf, was deze week iets minder spannend. Het was namelijk voorjaarsvakantie in het midden en in het zuiden van het land. Dit betekent dat ook het ‘gala jurken seizoen’ en het ‘trouwseizoen’ weer gaan beginnen! Het was dus lekker druk op werk en daarom had ik wat minder energie om andere dingen te doen. Niet erg, want ik vind het altijd wel lekker als het wat drukker is op werk!

Door de vakantie, hoefde ik maandag niet op te passen op Noah en Luca! Ik had een dagje rust en na de hoeveelheid die ik gelopen heb in Parijs, was dit ook wel nodig. Ik heb bijna niks gedaan deze maandag en ik vond het heerlijk!

Met het nare weer en nog steeds wat vermoeide benen, was de dinsdag hierdoor ook niet heel spannend. Ik probeerde weer bij te zijn met wat series die ik volg, maar verder heb ik vrij weinig gedaan.

Woensdag, donderdag(incl. de avond) en vrijdag waren dus heeeeeeeeeeerlijke werkdagen! Echter was het met mijn (licht) geblesseerde enkel, wel pittig en ben ik er vrijdag nog goed doorheen gezakt…

Woensdagavond heb ik weer eens een poging gedaan tot trainen. Ik merkte erg aan m’n enkel dat het steun miste en dat ik nog niet alles kon. Ik hoop heel erg dat het volgende week beter gaat, want we hebben de komende weken meerdere wedstrijden!

Donderdag na werk had ik meteen mijn Fox Sports Go aangezet, in verband met Ajax in de Europa League. Met pijn in het hart heb ik gekeken naar een wedstrijd, waar ik niet heel veel meer over te zeggen heb. Ze speelde met vlagen goed. Er zaten een aantal mooie combinaties tussen en er zijn een paar spelers die prima hebben gespeeld in mijn ogen. Toch was het voor Ajax onder de maat en ondanks dat ze hebben gewonnen, was het niet genoeg om door te gaan in Europa.

Vrijdagavond heb ik mezelf naar Rijnsburg gesleept, voor een bakkie met vrienden. Ik was na deze dagen werken echt bek af, maar je moet jezelf soms een schop onder je kont geven. Want het was namelijk gewoon ontzettend gezellig!

Zaterdag ging ik met m’n zus naar het bruisende dorp van Katwijk aan zee om wat kleding te kopen voor haar zoontjes. Ik had haar de hele week niet gezien door hun vakantie en vond het daarom wel erg gezellig. We zijn de straten van het dorp door geblazen door de bizarre windkracht die er stond, maar we hebben wel wat leuke dingetjes kunnen vinden voor de jongens! Zuslief is zelf ook nog geslaagd voor wat leuks en ik bleef daarna bij ze eten! Dat was uiteraard ook gezellig. J

’s avonds nog even Wie Is De Mol gekeken en nee, ook dit keer ben ik geen steek verder gekomen want degene die eruit is, zat niet tussen mijn potentiële mollen…

Het was de bedoeling dat ik met mijn vriendinnen mee zou gaan rollerskaten in Leiden. Helaas pindakaas moest ik last minute afhaken in verband met mijn enkel… Ik durfde eerst de gok wel te nemen, maar doordat ik vrijdag nog door m’n enkel was gezakt, heb ik af moeten zeggen. Het zag er erg leuk uit en ik heb begrepen dat ze het heel leuk hebben gehad! J

Ik ben daarom die avond (na WIDM dus) weer naar Rijnsburg vertrokken voor nog een bakkie. Ook dit was zeker weer gezellig!

Zondag was het 1 maart! Een nieuwe maand is alweer gestart! 1 maart betekent ook; Belasting aangifte! heb jij het al gedaan? Niet vergeten!!! Het kan vanaf nu!

Voor de verandering mocht ik een keer aan de slag in Leiden in plaats van in Amsterdam. Het was leuk om een keer met een andere combinatie van collega’s te werken en het was weer een heerlijke dag op de werkvloer! Ik durfde het aan om mijn nieuwe schoenen aan te doen, maar mijn sokken waren helaas te kort en nu liggen mijn hielen open. Maar goed; een week is niet geslaagd als ik niet met een of andere blessure loop uiteraard. *heus geen sarcasme dit*

’s avonds ben ik, compleet gesloopt, lekker op de bank beland en heb ik (ook dit keer weer) met pijn in m’n hart naar Ajax gekeken. Ze speelde tegen AZ en deze wedstrijd ging verloren. AZ speelde gewoon een betere pot. Klaar. Het leek wel alsof Ajax af en toe niet wilde. En dat… Ja, dat doet zeer. We(ze) staan alleen nog bovenaan op doelsaldo. Woensdag nog een wedstrijd voor de beker. De dubbel (kampioenschap en beker) is nu het enige haalbare nog en het is iets waar ze voor moeten blijven vechten.

Okay, genoeg voetbalpraat. Dit was weer mijn week…

Nogmaals excuus voor het verlaten plaatsen van de blog. Hopelijk volgende week weer vanaf maandag! Kom je dan weer een bezoekje brengen op mijn blog?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 25

25/02/2020

Weekblog 27

09/03/2020