Weekblog 29

Week 12 2020

Een lange blog zal dit niet worden, want ik zit sinds zondagavond thuis… Elke dag is zo’n beetje hetzelfde en ondanks dat ik er wat van probeer te maken, kan ik niet ontkennen dat het lastig is om elke dag wat anders te verzinnen…

Maandag waren Noah en Luca er weer gezellig. Noah is al een aantal weken niet fit… Volgens de huisarts is het geen corona, maar een test heeft nooit plaatsgevonden… Echter voelt de rest van het gezin zich prima en leeft hij af en toe ook gewoon op! Lekker buiten spelen en met de loopfiets naar buiten! Luca daarintegen heeft dus vrijwel nergens last van. Hij is wat hangeriger dan normaal, maar over het algemeen heel gezellig!

Dinsdag ben ik verder gegaan met het kijken van één van mijn favoriete series; Criminal Minds. Ik was een tijdje geleden opnieuw begonnen met kijken en ben inmiddels in seizoen 4 beland! Dit is trouwens te zien op Videoland, tot en met volgens mij seizoen 14. Dus mocht je je vervelen; je hebt wat te kijken! ’s Middags kwam op één van de gratis film1 zenders de film Barely Lethal (trouwens ook te zien op videoland!) en aangezien 3 van mijn favoriete actrices erin zitten, heb ik die uiteraard gekeken! Daarna weer de persconferentie gekeken en ’s avonds de film Mr. & Mrs. Smith gekeken. Veel tv dus.

Woensdag heb ik een blogje met ideeën om te doen in deze periode geschreven en gepost! Verder kwam ik voor de verandering eens buiten om de hond uit te laten en heb ik, net als de dinsdag, tv gekeken…

Donderdag ben ik wèl even de deur uit geweest; ik had namelijk een nieuwe pasfoto nodig. Deze snel laten maken, mijn visum voor Amerika klaar gezet voor als de ambassade weer open gaat (ja, ik ben me er heel goed van bewust dat er een heel grote kans is dat het allemaal niet doorgaat. Maar mocht ik een keer geluk hebben, dan kan ik beter voorbereid zijn!)… Daarnaast kwam m’n zus nog een bakkie doen met de jongens en heb ik de films Z-O-M-B-I-E-S 2 en Stargirl gekeken.

Vrijdag heb ik gezellig op Noah gepast. Hij was nog steeds niet helemaal fit, dus het was veel bank hangen. We hebben nog met de ballenbak gespeeld en een beetje gevoetbald. Toen viel meneer in slaap en kwam zuslief weer thuis. Wat ik verder heb gedaan? Je raad het vast al; tv gekeken.

Zaterdag heb ik ook weer precies niks gedaan… Tv gekeken, in bad geweest… Ja, dat was het eigenlijk wel.

Zondag? Ook niet heel bijzonder. Al heb ik wel lekker in de tuin kunnen zitten. We hebben een hoekje in de tuin waar de zon vollop op schijnt en waar je amper wind hebt. Perfect voor vroege lente dagen! En ja; ik heb weer tv gekeken. Wauw. Ik kijk nooit zo veel tv als nu…

Zoals ik in het begin al zei; ik doe niet zo veel… Ik zou graag weer willen schrijven aan een van mijn verhalen, maar ik heb de concentratie niet. En ik ben inspiratieloos.

Mijn excuses voor deze saaie blog… Ik probeer mijn dagen wat op te leuken met TikTok video’s opnemen, dus mocht je daar interesse in hebben; volg me!

Ik ga ook proberen wat blogs te schrijven. Misschien heb je er wat aan. Misschien heb ik er zelf wat aan. Wie weet?

Ik hoop dat je je vermaakt binnen! Check de tips die ik van de week heb geplaatst voor als je je verveelt!

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 30

30/03/2020