Weekblog 35

Hallo, daar ben ik weer! Weer met een nieuwe weekblog! Dit keer over de week van koningsdag, Luca’s eerste verjaardag, een nieuwe haarkleur en helaas ook wat minder mooie momenten.

Ik begin maar met wat leuks; koningsdag 2020! Ja… Het was niet een Koningsdag die ik in de eerste instantie voor ogen had. Ik had er in het begin van het jaar namelijk helemaal geen zin in en wilde geld besparen voor Amerika. Daarom dacht ik om via iets als Vakantie Veilingen of met kaartjes van de Albert Heijn die dag naar een pretpark te gaan. Lekker rustig en toch een leuke manier om deze vrije dag te vieren. Echter ging dit natuurlijk allemaal anders door Corona, of zoals ik het vanaf deze week noem; Corrie.

Dit jaar vierde we met dank aan Corrie onze Koningsdag op 1,5e meter afstand van elkaar. Geen pretpark. Geen kermis. Geen kraampjes. Geen marktjes. Geen artiesten. Geen festival… Ik heb de dag doorgebracht bij m’n zus, waar vrienden ook (met de nodige afstand) kwamen buurten en ik heb even wat vriendinnen bezocht. Ook dit gebeurde op afstand en we losten elkaar af, zodat we niet met te veel zouden zijn.

Normaal houd ik het bij vlaggetjes op m’n gezicht en wat oranje ogenschaduw maar aangezien we dit jaar toch nergens heen konden, ging ik all the way. Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers op hangen!

En dan gaan we door naar Luca’s verjaardag. Mijn kleinste draakje is al 1 jaar! Het hele feest concept snapt hij nog niet zo, maar Noah was erg enthousiast en vond het helemaal leuk. We hebben samen gegeten en een klein feestje gehouden. Het was erg gezellig!

Helaas bestaat het leven ook uit minder mooie momenten. Een vriendin van m’n ouders, die ik dus ook al jaren ken, heeft haar gevecht met kanker verloren. Iets waar we eigenlijk al op zaten te wachten, maar ook iets wat als een harde klap binnen komt. Een uitvaart bij wonen, kan nu alleen virtueel (wat we uiteraard hebben gedaan). En terwijl we dat luisterde, stonden we op de weg die de familie zou gaan lopen. Met een roos. Een laatste afscheid. Tot ziens in Jeruzalem.

Ik wilde de blog niet met een verdrietig bericht afsluiten, dus heb ik dit voor het laatst berwaard: Ik heb weer eens een nieuwe haarkleur! Alweer? Ja! Alweer! Ik moet er wel bij zeggen dat het dit keer uitwasbaar is. Ik heb Colorista van L’oreal Paris gebruikt! En dit keer gingen we voor… Fuchsia roze! Want ja, je moet wat he! Het is een kleur die ik stiekem al heel lang wilde, maar steeds niet durfde of niet kon/mocht met de baan die ik op dat moment had. En ja, ik heb het bij mijn nieuwe baan gevraagd en het mag! Dus ik ben helemaal in de wolken! En uiteraard heb ik meer kleuren thuis liggen dus mocht deze kleur er uit zijn, dan gaan we weer kijken naar een nieuwe kleur.

En dat was het weer voor deze week! Volgende week (eigenlijk de dag dat ik dit post) begin ik bij de Kruidvat! Dus dat is iets om naar uit te kijken! Daarnaast ben ik dan door mijn eerste potje Sugar Bear Hair heen en zal ik laten weten wat ik er van vind! Wat de rest van de week gaat brengen, zullen we zien! Ik heb er in ieder geval zin in! Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 34

28/04/2020

Weekblog 36

11/05/2020