Weekblog 34

Week 17 2020

En daar zijn we weer met een blog op de dinsdagavond in verband met een feestdag! Het stond in de kleine lettertjes helemaal aan het einde van de blog van vorige week. Is het je opgevallen? Dit was alweer week nummer 6 binnen. WEEK NUMMER 6… En ja, ik ben me er heel goed van bewust dat het niet echt in een ‘lockdown’ zitten en dat we enorm veel geluk hebben dat we wel nog gewoon de straat op mogen. Maar ik mis het om de terrasjes te pakken met mooi weer, ik mis de pretparken en ik mis het reizen… De vraag hoe lang dit nog gaat duren, heeft helaas nog steeds niemand antwoord op. Het lijkt beter te gaan, maar ik houd m’n hart vast na al deze mooie dagen.

Afgelopen week heb ik samen met Noah koekjes gebakken, wat natuurlijk een groot succes was. En het was ook nog eens zijn eigen idee. Ik zou mezelf niet zijn als meer dan 80% niet mislukt was, maar gelukkig waren ze wel erg lekker.

Verder heb ik, zoals eigenlijk iedere week, wat extra op Noah en Luca gepast. Ook heb ik mijn race tegen de klok gewonnen en heb ik Pretty Little Liars af kunnen zien voordat deze van Netflix werd gehaald! Nu ben ik met één van de spinoffs begonnen, die helaas geen tweede seizoen krijgt, maar oh zo goed is; Pretty Little Liars: The Perfectionists. Ik ben er inmiddels bijna doorheen en in mijn ogen is het eerste (en helaas dus ook het laatste) seizoen van PLL:TP al beter dan de laatste 4 seizoenen van PLL bij elkaar… Maar helaas brengt dat geen tweede seizoen.

Ook ben ik met Totally Spies begonnen op Netflix. Heerlijk een jeugdsentiment om weg te kijken. Ik ben wel enorm geschrokken van hoe heftig sommige uitspraken zijn. Die waren me voorheen nooit opgevallen.

En nu ben ik eigenlijk weer op zoek naar een nieuwe serie om te kijken (ook al moet ik er een heleboel nog afkijken), dus als je tips hebt; kom maar door!

En hoe triest het ook is; meer heb ik deze week gewoon niet te vertellen. Ik heb deze week van het zonnetje genoten en veel meer dan wat ik heb beschreven ook niet.

Volgende week komt een weekblog online met o.a. koningsdag en hopelijk iets meer activiteit. Hoe kom jij deze dagen door?

Tot volgende week, weer gewoon op de maandag! MAAR! Omdat het dan 4 mei is, zal de blog om 20:30 komen i.p.v. 20:00uur!

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 33

20/04/2020

Weekblog 35

04/05/2020