Weekblog 33

Week 16 2020

Maar weer gewoon een blog op de maandagavond! Voelt toch iets meer vertrouwd. We zijn alweer een week verder in deze ontzettend bizarre situatie. Ergens doet het me denken aan de serie β€˜The Last Ship’ (wat dan weer gebasseerd is op een boek). Alleen gelukkig is het hier nog niet zo heftig als daar, want daar kom 80% van de wereldwijde populatie om door een pandemie van een onbekend virus. Je volgt de bemanning van een Torpedobootjager waar nog niemand besmet is en waar ze tijdens een race tegen de klok een vaccin proberen te vinden. Gelukkig is het hier nog niet ZO heftig, maar ik zeg wel wat gelijkenissen die ik niet kon ontkennen.

Maar goed, terug naar de realiteit. Die is niet heel veel beter maar gelukkig niet zo erg als daar. Ik zit inmiddels al 5 weken binnen en er zijn mensen die zelfs al langer dan dit binnen zitten. Misschien ook wel mensen die dit lezen? Ik hoop dat jullie je nog kunnen vermaken.

Ik heb me deze week weer vermaakt met grote rondes met de hond te lopen en door veel Pretty Little Liars te kijken. Ik heb nog tot 22 april (want dan wordt het van Netflix verwijderd) om nog 12 afleveringen te kijken. Dit gaat kantje boord worden, maar ik moet en zal het af zien!

Daarnaast heb ik mijn oude skeelers (met scheve wielen van de trucjes die ik vroeger deed) weer uit de kast gehaald en heb ik aardig wat rondes gemaakt deze week. Ik begon met een klein rondje Katwijk van ongeveer 4km. Even snel naar opa & oma gezwaaid, die terug zwaaide vanaf het balkon want ja; corona…. Maar het was fijn ze weer even te zien.

Zondag was Lisa in Katwijk en hebben we samen (met gepaste afstand en veel handgel) samen geskeelerd! Van Katwijk naar Noordwijk naar Rijnsburg en terug naar Katwijk. Ondertussen wat wijkjes meegepakt en zo tikte we in totaal ongeveer 25km aan. Ik was helemaal gesloopt! Maar ik zou het wel zo weer doen. Ik heb een foto van ons samen op gepaste afstand maar Lisa heeft de foto niet goedgekeurd voor de blog dus jullie zullen het moeten doen met foto’s van mij tussen de bloemen waar we langs kwamen.

En over Lisa gesproken; mevrouw was zaterdag jarig! Inmiddels, net als ik, 24! Via Greetz (wat niet helemaal goed is gegaan, maar dat ter zijde) had ik al 1 cadeautje, een kaartje en een ballon gestuurd. De rest krijgt ze wanneer we langzaam richting normaal gaan en we zonder zo’n grote afstand kunnen afspreken. Wat nog heel lang kan duren, dat weet ik. Maar dat geduld moet ze maar hebben. Nee grapje, zodra ik alles binnen heb, krijgt ze het gewoon.

Verder ben ik langzaam weer naar de toekomst aan het kijken. Ik denk na over reizen die ik wil maken en hoe ik die waar kan maken. Ik denk na over wat ik nou wil gaan doen… De Kruidvat is straks een prima oplossing waarin ik kan gaan groeien en kan zien hoe ik onder verschillende omstandigheden te werk ga. Maar ik denk dat het een tussenstop is. Ik ben weer naar opleidingen aan het kijken en naar dingen die me misschien aanspreken.

Ja, ik heb een MBO4 diploma in communicatie. Maar mijn verbinding met de communicatie werd verbroken toen ik mijn moeder verloor. Zij zat ook in de communicatie wereld en ja, ik weet hoe breed het begrip communicatie is. Maar het is niet meer wat ik wil. Ik heb bij Honneloeloe heel fijn gewerkt, mezelf weer op de been gekregen en nieuwe kwaliteiten van mezelf ontdekt. Hierdoor ben ik dus weer aan het kijken naar mogelijkheden. Tot nu toe staat nog niks vast en weet ik absoluut nog niet wat ik wil. Maar ik ben er wel weer naar aan het kijken. En dat is iets wat ik al sinds 2018 niet meer heb gedaan. We maken langzaam progressie. Baby steps.

Ja… Veel meer heb ik nog niet gedaan eigenlijk. Iedere week is een beetje hetzelfde, maar ik doe echt mijn best om wat van de blog te maken, hahaha.

Blijf alsjeblieft voorzichtig in deze tijden. Was je handen. Denk aan elkaar!

Liefs, Tessa

P.s. de volgende weekblog zal op dinsdag geplaatst worden ivm koningsdag!

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 32

14/04/2020

Weekblog 34

28/04/2020