Weekblog 32

Week 15 2020

Weer eens een blog op dinsdagavond in plaats van op maandagavond! Weer problemen met je site? Nee. Dit keer heb ik er bewust voor gekozen, in verband met tweede paasdag. Had ik dit in mijn eerdere blog moeten delen? Hmm… Ja, misschien wel. Maar daar had ik niet aan gedacht.

Goed. Week 11. Week nummer 4 thuis. Houden we het allemaal nog vol? Ik moet zeggen dat zolang het lekker weer is, ik er wat minder problemen mee heb.

De weekblog’s zijn anders dan normaal en zolang ik binnen zit, of zo lang ik niet weg kan, zal dit waarschijnlijk zo blijven. Ik kan wel gaan vertellen wat ik iedere dag heb gedaan, maar zelfs als ik weer ga werken, is dit niet heel interessant om over te schrijven.

Dinsdag ging ik terug naar de Kruidvat om mijn papieren te ondertekenen! Week 19 mag ik gaan beginnen en dan heb ik 7 weken (!) thuis gezeten. Ik heb er zin in en ik kijk er enorm naar uit om weer lekker aan de slag te gaan!

Daarnaast ben ik inmiddels in Seizoen 6B van Pretty Little Liars op Netflix! Nog 4 aflveringen te gaan tot Seizoen 7 en nog 24 aflevering te gaan voordat het op 22 april van Netflix wordt verwijderd. Een kleine race tegen de klok, maar geen onmogelijke!

Ik keek ook Criminal Minds op Videoland, maar dit is er ineens vanaf gehaald helaas. Gelukkig heb ik nog heel veel series die ik verder moet kijken!

Woensdagavond hebben we lekker sushi besteld bij de Shabu Shabu To Go! Soms moet je jezelf verwennen en zeker in dit soort tijden!

Daarnaast ben ik deze week met Sugar Bear Hair* begonnen. Nu zullen veel mensen denken: Ik heb geen flauw idee waar je het over hebt. Sugar Bear Hair is een vitamine supplement in de vorm van een gummy beer. Je kauwt ze dus door in plaats van ze met water in te moeten nemen. Ze zijn zoet en smaken echt naar een snoepje. Deze beertjes moeten er voor zorgen dat je haar glanzender en sterker wordt! Daarnaast moet het beertje er ook voor zorgen dat je haar minder snel (af)breekt én dat het sneller groeit.

Sugar Bear Hairbevat gèèn suiker, zijn zonder onnodige toevoegingen en is ook geschikt voor vegans. Eén beertje bevat de vitamines A, B5, B6, B8, B9, B12, vitamine C, iodione, zink, choline, inositol en kokosolie.

Of het echt werkt, moet nog maar blijken. Ik word er in ieder geval gelukkiger van dan van de haarvitamines die ik hiervoor had. Van die grote vieze pillen die je met water in moet nemen, zijn niks voor mij. Ik ben voor nu heel enthousiast! Ik kom binnenkort met een review en ik houd jullie in de tussentijd op de hoogte! (Mocht je geïnteresseerd zijn: ze zijn vanaf heden gewoon in Nederland te bestellen via John Beerens)

Vrijdag heb ik weer op mijn twee liefiepiefies gepast en met het heerlijke weer hebben we lekker buiten gezeten! He, wat kan ik genieten van het tante zijn!

Het was dit weekend natuurlijk pasen! En pasen is geen pasen voor mij zonder The Passion. Eén van de meest indrukwekkende verhalen uit de bijbel, in mijn ogen. En hoe The Passion mensen, zowel gelovig als niet, samen brengt vind ik heel bijzonder. En natuurlijk ging dit niet zonder een traantje weg te moeten pinken. Gevolgd door Goede Vrijdag, de kruiziging van onze Here Jezus. Stille Zaterdag en uiteindelijk Paaszondag. En tweede paasdag is wel een fijne commerciële toevoeging natuurlijk. Wij hebben op tweede paasdag gezellig met het gezin ontbeten/gebruncht. Heb jij nog wat bijzonders gedaan met pasen? Het weer was in ieder geval (tot aan maandag dan) heerlijk!

Volgende week zal de blog weer gewoon op maandag zijn en zal ik deze maandag weg laten, aangezien ik nu al verteld heb wat ik heb gedaan.

Stay home. Stay Safe!

Liefs, Tessa

*Dit is geen AD. Ik word niet gesponsord door Sugar Bear Hair en ik krijg hier niet voor betaald (was het maar zo’n feest).

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 31

06/04/2020

Weekblog 33

20/04/2020