Weekblog 31

Week 14 2020

Weer een week voorbij.. Houd je het nog een beetje vol? Ik moet zeggen dat ik af en toe wel heel moe wordt van het binnen zitten. Ja, we mogen nog naar buiten en ik maak er ook af en toe gebruik van.. Maar alleen om de hond uit te laten, boodschappen te doen of naar m’n zus te gaan. Ik probeer het zo veel mogelijk te beperken en niet met veel verschillende mensen af te spreken. Mocht jij dit wel doen, zie dit dan niet als aanval. Wat jij doet en hoe jij dit aanpakt, is geheel aan jou. Maar de blog heet nou eenmaal De Wereld Volgens Tessa en dit is dus hoe ik het dan bekijk.

Ik heb tijdens mijn tijd binnen weer lekker series en films gekeken, TikToks gemaakt gelezen en geschreven. Sinds tijden heb ik mijn laptop weer gepakt om een fictief verhaal te schrijven. Ik ben er nog lang niet en nee, ik ben (nog) niet van plan om het te delen. Maar ik ben wel blij dat ik dit weer heb gedaan!

Ik ben onder anderen weer begonnen met Pretty Little Liars. Aangezien de serie t/m 22 april op Netflix staat, moet ik nog opschieten… MAAR ik ben al in seizoen 5 (moet wel zeggen dat ik voor ik steeds thuis bleef was begonnen, maar ik was in seizoen 3), dus nog even door knallen!

Zoals ik ook al vermelden, heb ik veel TikToks gemaakt. Met hulp van vrienden (geheel digitaal uiteraard) of gewoon als een idioot voor m’n camera gestaan. Ach, je moet wat he!

Wanneer ik op de draken van m’n zus pas en bij ons zit, hebben we wat nieuws ontdekt op Videoland: Dora. Wat een feest om dit te kijken… Maar Noah vindt het erg leuk, dus ik blijf het lief aanzetten.

In de vorige blog had ik het over Amerika en dat het allemaal op losse schroeven staat. Ik heb hier helaas nog steeds niet meer antwoorden over. Ik heb contact gezocht met Activity International en heb mijn contactpersoon gesproken. Hij is nu in overleg met de organisaties in Amerika en hoe dit nu allemaal verder moet… We gaan meemaken hoe nu verder. Mijn hoop wordt met de dag minder en kleiner… Maar volledig los laten kan ik het op dit moment nog niet.

Nu is het even tijd voor wat positiefs in deze blog; ik ben namelijk op banenjacht gegaan. Dit ging uiteraard niet fantastisch want over het algemeen zijn er weinig bedrijven die nu nieuwe werknemers aannemen. Echter heb ik een gesprek gehad bij de Kruidvat en het staat voor 90% vast dat ik vanaf komende week een nieuwe baan heb! Ik moet dinsdag 7 april terug om de manager te ontmoeten en om de papieren in orde te maken! Ik ben ontzettend blij dat ik weer aan de slag zou kunnen en niet meer 24/7 thuis moet zitten. Ik vind het ook een fijn idee dat Kruidvat toch een bedrijf is dat in deze tijd een belangrijke factor is voor veel mensen en zo voelt het toch alsof ik me nog nuttig kan maken!

Verder heb ik op dit moemtn niet echt te delen… Dus weer een korte blog. Laten we hopen op dat het allemaal snel voorbij zal zijn.

Stay home, stay safe!

Liefs, Tessa

P.S. Hier is een Emoji raadsel van Disney, mocht je je vervelen! Weet jij ze allemaal?

Photo: @Disney on Twitter

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 30

30/03/2020

Weekblog 32

14/04/2020