Weekblog 37

Week 20 2020

Ik heb even snel dit aangepast, want ik ben gisteren compleet vergeten om de blog te posten. Excuus, excuus! Ik zet iedere keer de blog klaar, maar vergeet dan gewoon het te posten… Ik denk ook dat het deels komt door dat ik niet goed weet welke dag het van de week is. Sinds de corona uitbraak, ben ik het helemaal kwijt!

Maar goeg terug naar de blog. Niet dat ik echt wat boeiends heb gedaan… Ik ben dus weer aan het werk. En ja, het bevalt nog steeds.

Dinsdagochtend heb ik nog even op mijn twee favoriete draken gepast en het was fijn om weer even quality time te hebben met mijn 2 favo boys!

Daarnaast maak ik uiteraard nog altijd de meest afschuwelijke filmpjes op TikTok! Mocht je me willen volgen: @xtessafca.

Buiten TikTok om heb ik deze week ook een filmpje in elkaar geknald met wat verschillende beelden. Mโ€™n tante was namelijk jarig en door de corona konden we dit helaas niet met elkaar vieren. Dus hebben we als gezin een filmpje in elkaar gezet. Samen met mโ€™n vader heb ik erg hard gelachen met wat we รผberhaupt deden.

Zaterdagavond heb ik op tv het tweede deel van The Maze Runner: The Scorch Trials gekeken. Een filmreeks die begon als boekenreeks en waar ik al jaren dol op ben. Aankomende zaterdag het laatste deel!

Zondag heb ik lekker een stukje geskeelerd met een kleine pauze in Rijnsburg bij zuslief!

Daarna heb ik sushi besteld en ben ik naar Anne in Voorhout gereden, waar ook Samantha was! Ik had ze beide al sinds eind februari (en onze trip naar Parijs) niet meer gezien. Beide hadden (nog steeds) wat verjaadagscadeautjes tegoed en zij hadden ook nog wat voor mij. Naast dit alles hebben we vooral gepraat en kansloze Buzzfeed quizes gedaan. Ik heb een ontzettend fijne avond gehad!

En dit was een ontzettend korte blog… Ik weet het. Maar helaas door hoe de tijden nu zijn, kan ik er niet heel veel meer van maken. Ik hoop dat ik volgende week een iets spannendere blog kan neer zetten voor jullie!

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 36

11/05/2020

Weekblog 38

26/05/2020