Weekblog 38

Week 21 2020

β€˜β€™Ik heb even snel dit aangepast, want ik ben gisteren compleet vergeten om de blog te posten. Excuus, excuus!’’ ß Dit is wat ik vorige week heb gepost en nu gewoon weer kan posten want deze pannekoek was ALWEER vergetn om haar blog te posten op maandagavond. Ik ben de dagen en tijden gewoon zo veel kwijt op een dag… En ja, het is een heel slecht excuus, maar jullie doen het er maar mee, haha!

Niet dat dit een super spannende weekblog is hoor. Ik heb eigenlijk nog steeds niet heel veel te melden…

Maandagavond en dinsdagavond heb ik beide Jurassic World films gekeken, aangezien deze op tv waren. Ik ben nog steeds helemaal weg van deze films en ben heel erg benieuwd naar het derde en laatste deel! Al zal dit nog wel even duren door Corrie-19.

Verder is Extreme Make Over: Home Edition weer begonnen, dit maal op TLC. Het is weer tranen met tuiten janken om de gezinnen die een nieuw huis krijgen. Elke maandagavond om 20:30 op TLC! Het is het zeker waard om te kijken!

Inmiddels is het roze zo goed als uit m’n haar… Ik ben alweer aan het kijken naar een nieuw kleurtje!

En ik ben nog steeds zo goed als elke dag (door de weeks dan) aan het werk! Soms is het best pittig qua drukte en hoe lang ik op m’n benen moet staan op een dag… Maar ik blijf maar zeggen hoe fijn ik het vind dat ik weer aan de slag ben. J

Donderdag was het Hemelvaartsdag en waren we dus dicht. Ik begon de dag met een rondje (10 km maar joh, viel best mee) te skeeleren. Maar al gauw was het me te heet en ben ik lekker thuis in de tuin gaan liggen. Ben ik bruin? Nee. Is er kleur verschil? Weinig, maar het is iets!

Bijzondere vorm is het geworden

In het weekend heb ik Lisa en m’n vriendinnengroep nog gezien (uiteraard met de nodige afstand).

En met alleen maar kleine alinea’s heb ik toch een blogje in elkaar geknald! Ik ben benieuwd of volgende week wat spannends met zich mee gaat brengen! Ik ga er in ieder geval voor om iets meer dan dit te kunnen schrijven volgende week.

Kan jij je nog een beetje vermaken?

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 37

19/05/2020

Tess goes USA #5

29/05/2020