Weekblog 45

Week 26 2020

Hey, hi, hallo! Het is weer tijd voor een nieuwe blog! Heb ik deze week weer nieuwe avonturen beleefd? Nee. Ga ik toch weer doen alsof het een fantastische week was, want het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers op hangen? Ja!

Maandag begon het feestje met oppassen op m’n 2 draken. Tot een uur of 4 was het prima weer en zaten we lekker buiten. Daarna (uiteraard) Dora gekeken en lekker met z’n allen gegeten. Leuk feitje: maandag was het 6 juli en dat betekent dat zuslief en zwagerlief maarliefst 13 (!!!) jaar samen zijn.

Dinsdagochtend ging het feestje verder met nog een keer oppassen! Ik ben lekker met de jongens even naar de speeltuin gegaan.

’s Middags mocht ik tot ’s avonds aan de slag op werk. Woensdag was ik vrij, maar het was pest weer dus ik heb binnen gezeten en eigenlijk niet heel veel boeiends gedaan. Al was het wel lekker om weer een dagje rust te hebben. Donderdag ben ik bijgesprongen op werk en ging ik ’s avonds met vriendinnen bijkletsen, eten (heel veel eten… Veel te veel eten) en What Do You Meme spelen. Ja, dat is inmiddels mijn favo spelletje. En vrijdag weer gewerkt.

Zaterdagmiddag weer de dag door gebracht met m’n draakjes. Lau en René gingen lekker samen de hoort op, dus ik was gezellig met de gasten. Lekker gespeeld en ’s avonds patatjes gegeten!

Leuk feitje; vaderlief was naar Friesland vertrokken en heeft daar een leuk bootje op de kop getikt. Binnenkort komt de boot naar Katwijk! We zijn het alleen nog niet eens over de naam… Mocht iemand nog ideeën hebben; laat maar doorkomen!

’s Avonds na het oppassen door Kattuk Noord en naar die meiden, waar we lekker een spelletjesavond hielden. Uiteraard niet gewonnen, want dat zou gek zijn. Het was wel weer ouderweds gezellig!

Zondagochtend, je kan het al bijna raden, op m’n twee grote vrienden mogen passen. Lau en René gingen naar de kerk en daarna bleven ze gezel een bakkie doen.

’s Middags bijgetankt en ’s avonds met de fam gegeten, zoals altijd op zondagavond.

En zo komt er weer een week aan zijn einde en heb ik er weer het beste van gemaakt. Op naar een nieuwe week met nieuwe kansen.

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 44

06/07/2020

Weekblog 46

20/07/2020