Weekblog 44

Week 25 2020

Hello hello! Ja hoor, gewoon weer een blog op de maandagavond. Ik ga enorm m’n best doen om dit gewoon weer vol te houden, haha! Het ging eigenlijk pas echt mis sinds corona, maar goed, geen excuses.

Afgelopen week had ik een weekje vakantie! Nu kan je denken ‘’maar je hebt net 7 weken thuis gezeten? Waar is nu een week vakantie al voor nodig?’’. Het antwoord daar op is heel simpel: rust. In de tijd dat ik thuis zat was alles onzeker. Ik wist een lange tijd niet of ik nog een baan had, ik had even geen baan, ik moest opnieuw solliciteren en uiteindelijk wachten tot ik aan het werk mocht. Ik wist té lang niks over Amerika en of mijn trip nog doorging en daar heb ik nachten wakker van gelegen. Daarnaast betekent een nieuwe baan ook veel nieuwe dingen leren en ondanks dat ik geen 40u per week (meer) werk, kost het me veel energie.

Mijn weekje vakantie heb ik met vriendinnen gehouden in een Landal park aan de Reeuwijkse plassen. Het weer van de afgelopen week was het verre van ideaal, dus het was veel binnen zitten. Gelukkig hebben we ons kunnen vermaken! Er was o.a. een WII mee genomen en ik ben erachter dat ik na al die jaren nog altijd heel slecht ben in Mario Kart. Ik heb precies één race gewonnen en ik ben niet hoger geëindigd dan de 7e plek. Maar goed, het was in ieder geval leuk!

Daarnaast kwam de musical Hamilton op Disney+. Ik was de enige die de musical nog nooit had gezien, maar ik was door de verhalen die ik gehoord had wel erg enthousiast. Het verhaal in de musical wordt vrijwel helemaal vertelt door middel van liedjes, in plaats van dat de liedjes aansluiten op het verhaal. Een groot deel over het leven van Alexander Hamilton wordt verteld; over hoe hij terecht kwam op King’s College in New York, de revolutie en alles wat daarna in zijn leven volgde. Het is een heel bijzondere musical en zeker één die je zou moeten zien. Ik hoop dat ik de musical ooit zelf zou kunnen zien, zonder beeldscherm.

We hebben onderling ook verschillende spelletjes gespeeld (waaronder ‘What Do You Meme’ en dat is op dit moment mijn favoriete spel ooit). Op zaterdagavond zaten we een spelletje te doen en ineens zag ik in mijn ooghoeken iets het huisje in schieten. Al snel werd duidelijk dat het een kleine mol was, die duidelijk was verdwaald. Het duurde gelukkig voor de kleine mol niet te lang voor dat we hem hadden en weer buiten vrij konden laten. Wel was het een bijzondere gebeurtenis die week. Ik heb namelijk nog nooit eerder een mol in een huisje gehad.

Zondag vertrokken we na het avondeten maar weer naar huis. Het was een fijne en gezellige week, maar ik was stiekem ook wel blij dat ik weer in mijn eigen bed lag.

Veel meer van deze blog kan ik niet maken. Het was een fijne week!

Volgende week weer een nieuwe blog! Tot dan?

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 43

01/07/2020

Weekblog 45

13/07/2020