Weekblog 43

Week 24 2020

Hallo hallo! Ja, ik ben weer eens vergeten een blog te schrijven en te posten. Niet dat het niet door mijn gedachten is geschoten om te doen, maar meer dat ik op het moment dat ik het zou moeten schrijven gewoon heel druk was.

Ach goed, ik schrijf het nu. Dus. Week 24. Een week waar voor de verandering wel een keer wat dingen in zijn gebeurt.

Maandagavond heb ik met zuslief een lekker rondje van bijna 12km geskeelerd. Naast dat het gezellig was, was het ook lekker om even een goed rondje te maken!

Photo: Instagram

Daarna was het tijd voor een nieuw iets: Een online conventie. Normaal gesproken zijn conventies een weekend waar je acteurs, schrijvers, etc. van een film of serie ontmoet. Maar door corona kan dit uiteraard niet. Daarom zijn online conventies in het leven geroepen. Zo zijn er panels via Zoom (of een ander platform waar met meerdere mensen tegelijk gevideobeld kan worden), kan je een groepsmeeting doen via videobellen, 1 op 1 met één van de gasten of een videobericht krijgen. Ik had maandagavond (laat) een 1 op 1 gesprek met Thomas Doherty. Nu zullen de meeste denken ‘wie is dat’?

Thomas Doherty is één van mijn favoriete acteurs. In 2016 werd bekend gemaakt dat hij in de tweede film van de ‘Descendants’ films zou gaan spelen en vanaf dat moment ben ik hem op social media en zijn carriere gaan volgen. Hij speelde in de Disney Channel serie ‘The Lodge’, is dus te zien in de tweede en derde film van de ‘Descendants’ serie, maar hij heeft inmiddels ook een rol gehad in de spin-off (van The Vampire Diaries en The Originals) ‘Legacies’, speelde een grote rol in de film ‘High Strung: Free Dance’ en hij zal binnenkort te zien zijn in de spin-off van Gossip Girl!

Ik heb het geluk gehad om Thomas al 3x te ontmoeten in de afgelopen 4 jaar en het is echt een ontzettende lieve jonge man! Het leuke is, dat hij me hierdoor herkende! Het was een erg gezellig gesprek in ieder geval en zeker wachten waard!

Slechte kwaliteit, maar we doen het er mee.

Uiteraard mocht ik deze week ook gewoon weer aan het werk, wat met dat warme weer af en toe wel pittig was. Zeker omdat ik hierdoor weinig zonuurtjes mee kon pakken en de momenten dat het wel kon, het niet zulk mooi weer was. Maar ach, we hebben er maar mee te dealen.

Donderdagavond ben ik vanuit werk doorgereden naar de strandtent BEACH om daar met vrienden mee te doen aan de tapasavond, van het mooie weer nog te genieten en een mooie zonsondergang mee te krijgen. Het was een gezellige en geslaagde avond!

Lekker lachen met zuslief

Zaterdagochtend begon ik met een wandeling door duin met mijn vader en de hond. Het was helaas vrijdagavond op werk in m’n rug geschoten, waardoor ik heel veel last had en het eruit lopen werkt meestal. Dit keer gelukkig ook! De last werd langzaam minder, maar helaas wordt het nog even met pijn lopen.

Zaterdagmiddag ben ik in de auto gestapt naar Amersfoort waar ik bezoek ging bij Sanne, die ik nog van het HBO ken, omdat ze sinds kort haar eigen stekkie heeft. We hebben naast bij haar te chillen, ook lekker een beetje door de stad gelopen en we zijn sushi gaan eten bij KOI. Uiteraard hebben we nog een bui op ons dak gekregen, maar er was mee te dealen. Het was in ieder geval ontzettend gezellig!

Zaterdagavond was het weer tijd om te videobellen met Thomas Doherty. Weer met dezelfde acteur? Ja! Absoluut! En ja, het was weer gezellig. Helaas staat er voorlopig geen nieuwe gepland…

Zondag kwam Estée naar het oh zo bruisende Katwijk en hebben we geluncht bij Beachclub Zomers. Tijdens het wachten hebben we spelletjes gespeeld en het was, zoals altijd, ontzettend gezellig!

En dat was alweer mijn week. Ondanks de de blog iets later is dan normaal, ik hoop dat je het toch nog leuk vond om te lezen.

Tot volgende week!

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 42

22/06/2020

Weekblog 44

06/07/2020