Weekblog 42

Week 23 2020

Hey, hi, hallo! Hoe is het er mee? De derde week van juni is alweer voorbij en dat betekent dat juni alweer bijna voorbij is. Ik blijf het ongelofelijk vinden hoe snel de tijd gaat sinds april.

Ik ben inmiddels op de maandag weer vrij, in verband met het oppassen op mijn lieve schatten Noah en Luca. Het was heerlijk om de dag weer met m’n draakjes door te kunnen brengen!

De rest van de week heb ik uiteraard gewoon weer gewerkt; in de hitte en met de heftige regenval. Lekker zeiknatte spullen binnen halen en een straal langs je rug krijgen. Echt genieten.

Vrijdagochtend met Lisa ontbeten op strand, want mevrouw heeft haar scriptie gehaald! Ik ben enorm trots op je, Lies!

Vrijdagavond was het lange koopavond in het dorp en man, wat was het druk! Na een lange dag werken snel door naar Rijnsburg voor een surprise party (waar ik door werk te laat voor was, maar het was nog steeds gezellig).

Dit weekend weer even rustig aan gedaan. Een beetje dingen uitgezocht voor mezelf en voor de toekomst, waar ik langzaam weer naar durf te kijken. Zaterdagavond met papa aan het water gezeten en zondag naar opa en oma voor vaderdag.

Wat ik wel heel tof vond, is dat dit weekend mijn shirtjes zijn binnen gekomen. Voor de verjaardag van Cameron Boyce (28 mei) kon je een speciaal shirt bestellen. Cameron zette zich enorm in voor goede doelen en had daarom ook een campagne gestart tegen Gun Violence in Amerika. Zijn ouders en familie zetten het voort door middel van de Cameron Boyce Foundation. Actrice Dove Cameron heeft voor zijn verjaardag een shirt ontworpen, waarvan het geld naar het goede doel gaat. Ik heb er 2 voor mezelf en 1 voor EstΓ©e besteld. Ik vind ze prachtig en ben enorm blij met dat ze binnen zijn. Mocht je willen doneren, klik dan hier.

In mijn vorige blogs heb ik het nog over Black Lives Matter en over Yemen gehad. Mocht je dit gemist hebben of dit nog een keer willen doorlezen, klik dan hier voor weekblog 40 – of hier voor weekblog 41!

En dan nog één ding; Het Huis Anubis. In weekblog 41 schreef ik dat ik er weer mee begonnen was en we gaan lekker hoor! Het einde van seizoen 2 is inmiddels in zicht! Vanaf 3 augustus is het te zien op Videoland!

Stay Safe!

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 41

15/06/2020

Weekblog 43

01/07/2020