Weekblog 2

Week 37 2019

Weekblog nummer 2! Om heel eerlijk te zijn vraag ik me af of jullie dit leuk vinden, want ik maak niet heel veel mee in een week. Hoe dan ook; Leuk dat je het toch weer leest!

Tja, wat kan ik zeggen? Op maandag zijn mijn neefjes altijd bij ons en blijf ik dus voornamelijk thuis. Heel gezellig hoor, mijn grote neven van 2(bijna 3) en van 4 maanden, maar echt blogmateriaal is het tot nu toe niet. Lekker naar de speeltuin met ze geweest en met de duplo gespeeld.

Dinsdag was voor mij een iets activere dag. Ik heb namelijk 404km met de auto afgelegd. Nu denk je misschien β€˜β€™Waarom zo ver?’’. Nou, hier komt mijn verhaal hoor! Ik ben namelijk naar Enschede afgereisd naar het kantoor van Activity International. In de eerste instantie zijn zij begonnen al au-pair organisatie, maar al snel gingen zij uitbreiden. Inmiddels doen zij naast au-pair reizen o.a. ook werkvakanties, vrijwilligerswerk, taalreizen, wildlife, natuurprojecten en een high school programma. Ik kan nog een hele lange tijd door gaan over deze organisatie, maar ik ben van plan om hier een aparte post over te maken… Want ik ben er natuurlijk niet voor niks naar toe gegaan. Ik ben nog aan het wachten op mijn laatste informatie en dan zal er een post over online komen dus stay tuned!

Foto: Website Activity international

’s Avonds heb ik naar de wedstrijd van Jong Oranje gekeken. Voetbal kijken is een grote hobby van me en ik kijk dan ook graag naar de wedstrijden van o.a. het Nederlands elftal. Bij Jong Oranje spelen een aantal jonge spelers die ik al vanaf hun 15e op de voet volg. Ik vind het heel leuk om hun ontwikkelingen te zien. Ze hebben de wedstrijd gewonnen met 5-1.

Foto: @OnsOranje op Twitter

En we gaan door naar woensdag! Eerste werkdag van mijn week en het was een wat rustige dag. We hebben veel in de winkel zelf kunnen doen, dus het was op zich nog een vrij productieve dag. ’s Avonds kon ik eindelijk weer een van mijn passies in de praktijk uitvoeren; voetballen! Nee, ik ben absoluut geen ster. Op jongere leeftijd heb ik wel wat hoger gevoetbalt maar inmiddels is het geheel voor de lol (en ik denk ook dat met hoe breekbaar ik ben, ik niet eens op een hoger niveau zou kunnen spelen maar goed, dat is een ander verhaal). Voor de training hebben we een kleine bespreking gehad en daar kwam het volgende uit; FC RIJNVOGELS DAMES 3 IS OP ZOEK NAAR NIEUWE SPEELSTERS! Op dit moment zijn we met (maar) 15(?) speelsters, waarvan een aantal weekendienst hebben en we dus geregeld met te weinig speelsters kunnen staan. Heb jij ooit gevoetbalt? Lijkt het je leuk om een keer/om weer te voetballen? Neem contact met me op via social media of via een reactie!

Foto: Willem van Duijvenvoorde

Donderdag tot en met zondag heb ik eigenlijk vooral gewerkt. MAAR… Op donderdag 12 november is Disney+ officiΓ«el in Nederland gelanceerd! Disney+ is een nieuwe streamingsdienst waarop allerlei Disney animatiefilms, Disney verfilmingen, Disney Channel series/films, Marvel en National Geographic films en series staan! Deze zullen allemaal van Netflix verwijderd worden en alleen nog via Disney+ gestreamd kunnen worden. Nederland is het testland en dus het enige land ter wereld dat op dit moment de streamingsdienst heeft. Deze is daarom gratis t/m 11 november 2019. Vanaf 12 november moet je voor deze streamingsdienst betalen. Voor zover ik weet is dit €6,99 per maand. Als je voor deze tijd opzegt (dus voor/op 11 november 2019), zal je geheel gratis van deze dienst gebruik kunnen maken. AANRADER DUS!

Foto: Disney+ Website

Vrijdagavond ben ik voor het eerst naar Youthgroup geweest. Dit is een keer in de twee weken op een vrijdagavond voor jongeren en het geloof. Mocht je dit niet van mij weten; ik ben Christelijk. Ik heb de laatste jaren wat moeite heb gehad met het geloof, maar ben het nooit compleet kwijt geraakt. Door dingen als de Youthgroup, houd ik de band met het geloof. Deze vrijdag was de startvrijdag en zijn we met een grote groep gaan varen. Zo hebben we elkaar als groep een beetje leren kennen en kregen we een kleine agenda van wat we kunnen verwachten. Ik kijk er in ieder geval naar uit om vaker te gaan.

Verder heeft mijn zus op zondag haar 26e verjaardag gevierd en ben ik hier naar toe gegaan na het werk. Heerlijk weer met mijn neefjes geknuffeld en lekker bijgekletst met de familie. Want ja, zo hoort het op verjaardagen. Eigenlijk is ze vandaag (16 sept) pas jarig, dus; gefeliciteerd big sis! Love you!

Links Tessa, Rechts Laura. Foto uit 1999.

Week 37 was niet heel spannend, maar heeft me toch weer wat nieuwe dingen gebracht. En we gaan door naar week 38!

Bedankt voor het lezen en tot de volgende weekblog!

Liefs, Tessa.

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 1

09/09/2019

Weekblog 3

23/09/2019