Weekblog 3

Week 38 2019

Weekblog nummer 3 alweer! Na een wat zware werkweek, vind ik het toch heerlijk om even mijn blogje uit te typen. Het is echt een vorm van ontspanning voor me.

Voor de verandering op maandag eens gewerkt. De stilte voor de storm is begonnen, want de drukkere periode begint er langzaam aan te komen! ’S Avonds met vriendinnen lekker bijgekletst onder het genot van een kop thee en heerlijke cupcakes!

Dinsdag was ik voor de verandering een vrij en ben ik naar de kapper geweest. Voor de mensen die mij niet kennen; ik verander vrij regelmatig van haarstyle/haarkleur en dat was ook dinsdag weer eens aan de hand! Van licht bruin door naar een donkere ondergrond en een wat donkerdere rosé balayage laten zetten. Het is helaas al niet meer zo fel als dat het was, maar het is nog steeds wel leuk. ’S Avonds heb ik weer heerlijk Champions League kunnen kijken met ons Aller Ajax in de hoofdrol. Een heerlijke 3-0 overwinning op Lille!

Woensdag was het weer tijd voor een dag werken en ’s avonds in plaats van trainen, een wedstrijd! Het was een inhaal wedstrijd voor de beker tegen een andere club bij mij uit de buurt, aka een derby! Met weinig fitte meiden, was het een zware wedstrijd die we helaas hebben verloren. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat de beker mij niet heel veel interesseert en ik het meer zag als een oefenwedstrijdje. Wél heb ik voor de verandering weer eens gescoord! Counter vanaf ongeveer de middellijn, waarop ik kon dribbelen richting het 16-meter gebied, maar voor ik daar was, kon ik de bal over de keepster in de linkerkruising krijgen. Heerlijk doelpuntje om de wedstrijd mee te openen, jammer van het resultaat.

Donderdag en vrijdag zoals gewoonlijk weer gewerkt. Weinig op- of aan te merken aan deze dagen! Wél wil ik mijn zus en zwager via deze wijze feliciteren met hun 5-jarig huwelijks jubileum! Deze was donderdag en daarom heb ik vrijdagavond op mijn 2 lieve neefjes opgepast. Echter sliepen ze al en heb ik er weinig over te vertellen…

Ook zaterdag mocht ik weer op het voetbalveld staan. Voor het eerst sinds jaren mogen wij als team hoger spelen! We zitten maar een paar klasses onder onze vrouwen 1, die Topklasse spelen… Okay, nee dat is niet waar. Wij spelen als Vrouwen3 nu 4e klasse, maar we hebben het gezellig! De eerste officiële wedstrijd in de 4e klasse hebben we helaas moeten verliezen met 0-2. Met een hoop geblesseerde na afgelopen woensdag en een aantal spelers die we helaas moesten missen, was het pittig. We zijn absoluut niet weggespeeld, maar het lukte ons zelf niet om te scoren. Hopelijk gaat het volgende week beter!

’S Avonds was ik uitgenodigd voor het partijtje van Dave. Al sinds ik Dave ken, lukt het me zelden om op tijd naar huis te gaan als de feestjes bij hem thuis zijn. Ook dit keer was de gezelligheid groot en ging ik zo’n 4u later naar huis de gepland. Maar gezelligheid kent geen tijd, toch?

Ook de zondag weer gewerkt en daarna snel naar huis gereden met voetbal aan via de radio. Ajax speelde de topper tegen PSV en de tweede helft heb ik thuis kunnen volgen. Een echte topwedstrijd vond ik het niet, maar beide ploegen hadden zeker hun hoogtepuntjes. De wedstrijd is (helaas) geëindigd in 1-1. Geen echt puntenverlies, maar 3 punten waren toch lekkerder geweest. Helaas pindakaas!

Photo: @AFCAJAX on Instagram

En dit was alweer een kleine samenvatting van mijn week! Deze week was een opwarmertje want weekblog 4 zal een stukje groter zijn! Ik heb namelijk aardig wat gepland voor week 39 dus ik kijk er weer naar uit! Ik hoop jij ook! Tot de volgende weekblog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 2

16/09/2019