Weekblog 12

Week 47 2019

Door naar de volgende weekblog! Met nog altijd wat last van m’n hoofd moest ik deze week even doorbijten en door gaan. De ‘schade’ viel gelukkig mee, maar ik heb wel bijna de hele week last gehad van mijn hoofd, nek en schouders… Het was erg vervelend, maar wel iets waar we mee kunnen leven gelukkig. Er zijn behoorlijk wat pijnstillers doorheen gegaan, maar we staan er nog!

We trappen de week af met maandag, want het is gek om ineens met vrijdag te beginnen. Zoals altijd mocht ik gezellig met mijn twee grote vrienden Noah en Luca de dag doorbrengen. Na vele pogingen is het me gelukt om een tent in elkaar te knutselen (dit leek vroeger altijd zo makkelijk, maar man wat viel dit tegen). En uiteraard hebben we bijna de hele dag in de tent door gebracht. Het was een geslaagde dag.

Dinsdag heb ik me rustig gehouden. Met de hoofdpijn en pijn in mijn rug leek het me beter om een dagje thuis te spenderen (en ik zal er niet omheen draaien; ik houd van dit soort dagen). ’s Avonds nog het potje van het Nederlands Elftal tegen Estland gekeken. De wedstrijd is met 5-0 gewonnen door Nederland!

Woensdag en donderdag waren eigenlijk zoals altijd hetzelfde; werken! De schouders eronder zetten en door gaan. Ook vrijdag mocht ik weer aan de slag, maar ben ik die avond wél de deur uit gegaan!

Samen met mijn zuslief en gratis kaartjes, zijn wij naar Pathé Scheveningen vertrokken om de film Fck De Liefde te zien. Een erg leuke film! We hebben enorm gelachen en er werden belangrijke dingen ook besproken in de film. Het beeld dat van Curaçao werd gegeven, vond ik erg grappig. Niet heel realistisch maar wel leuk om te zien.

Zaterdagochtend begonnen we de dag met een verjaardag. En niet zo maar één; de verjaardag van mijn (oud)tante Alie! Zij heeft de leeftijd van 80 jaar bereikt. Een leeftijd die zij niet zelf dacht te halen (en wij soms ook niet, daar moet ik eerlijk over zijn). Maar oh, wat zijn we blij dat ze dit gehaald heeft! Zij vierde haar verjaardag bij Pannenkoeken (& Grill) restaurant De Beslagkom in Katwijk. Het was leuk om iedereen weer te zien.

Daarna mocht ik door om een potje te voetballen in Alphen aan den Rijn. Ik wil niet iedereen over één kam scheren, maar ik heb over het algemeen geen hele leuke ervaringen met mensen die daar vandaan komen. En dat werd helaas vandaag niet verbeterd. We hebben het (voornamelijk de eerste helft) zelf laten liggen en helaas weer verloren. Dat het pittig ging worden dit seizoen in een hogere competitie, wisten we van te voren. Maar dit was jammer. Vanaf de zijlijn door publiek voor van alles en nog wat uitgescholden en we moesten er maar mee dealen.

Daarnaast ook weer de pech dat ik wéér met een hoofdblessure er af mocht. Vanaf een meter of 3 kwam een afvallende bal bij mijn tegenstander terecht die deze met een volle wreeftrap mijn slaap wist te raken. Gelukkig voelde ik me vlak daarna wel okay en wist ik dat het dit keer minder heftig was dan vorige week. Echter niet minder zuur.

Het mocht de pret allemaal niet drukken en ik kon zaterdagmiddag meteen door naar Leiden voor een etentje met mijn collega’s. We hebben gezellig gegeten bij Fratelli’s in Leiden. Een restaurantje waar ik nog niet eerder was geweest, maar waar ik zeker aangenaam door verrast ben!

Door naar de zondag: waar ik ook weer vroeg op mocht. Ik zat namelijk om 08:45 al in de auto richting Utrecht. Daar had ik eerst met Pascalle afgesproken om samen naar Frozen 2 te gaan! Wat een geweldige film. Omdat de film pas nét uit is, wil ik er nog niks over zeggen, maar ik vind de film echt top. De visuals zijn zo goed, de liedjes zijn weer heerlijk en het onderliggende verhaal is weer prachtig. Er worden mooie dingen vertelt, aan kinderen en aan volwassenen. Frozen II is ZEKER een aanrader!

Na de film ben ik doorgelopen naar de Jaarbeurshallen in Utrecht, waar Estée en Jessy op me wachtte. Samen zijn wij naar Dutch Comic Con gegaan om Tyler Posey te ontmoeten. Tyler Posey is een Amerikaanse acteur die voornamelijk bekend is geworden door zijn hoofdrol in de MTV serie Teen Wolf. Daarnaast was hij ook te zien in o.a. Jane The Virgin, Truth Or Dare en in The Last Summer. Ik ben zelf Teen Wolf gaan volgen in 2011 en heb helaas nog nooit het geluk gehad om Tyler te ontmoeten. Tot dit weekend. Hij was er. En wat een geweldig persoon. Ik heb erg om hem gelachen en hij was echt heel lief. Kortom; een geslaagde dag!

En dat was alweer mijn week! Ik kijk heel erg uit naar de komende week. Ik mag een aantal leuke dingen gaan doen en zal dit uiteraard met jullie delen in mijn volgende weekblog.

Dus… Tot dan?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Tess goes USA #2

19/11/2019