Weekblog 13

Week 48 2019

De laatste dagen van november en de eerste dag van december in één week… Een week waarin ik maar twee dagen hoefde te werken en verder voornamelijk leuke dingen heb mogen doen. De week waarin ik 24 jaar werd. De week waarin ik naar Disneyland mocht gaan. Een week waar ik een tijd naar uit heb gekeken!

Maar zoals gewoonlijk ga ik niet op de zaken vooruit lopen en begin ik gewoon met maandag; Zoals elke maandag mocht ik deze weer spenderen met mijn twee grote vrienden Noah en Luca. Samen lief gespeeld op het kleed met de Duplo, verstoppertje gedaan en gezellig (kinder)tv gekeken. Altijd feest op maandag!

Dinsdag mocht ik al een beetje genieten van mijn verjaardag, want ik had met Romy afgesproken in Leiden. Met een verlaat cadeautje dat ik nog had voor haar (sorry, ik ben niet zo goed met timen) en een bakkie bij Doppio, mocht ik ook mijn cadeautje ontvangen! Naast een té lief geschreven kaart, kreeg ik ook een Memory spel met foto’s van mijzelf en een paar van de leuke mensen die ik in de afgelopen jaren heb mogen ontmoeten. Naast dat het voor originaliteit een 10 krijgt, vind ik het ook echt heel lief dat iemand zoveel moeite doet om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Dankjewel lieve Romy! Ook voor het feit dat je tijd voor me hebt vrij gemaakt!

’s Avonds mocht ik met mijn vader naar Strandpaviljoen Zand in Katwijk aan zee, omdat ik via Facebook een etentje bij hun had gewonnen. Gezellig met papa alvast mijn verjaardag klein gevierd. Het eten was héérlijk en het was erg gezellig!

Woensdag en donderdag waren hetzelfde als altijd; ik mocht weer lekker aan het werk! Met wéér prachtige nieuwe jurken die binnen waren gekomen en nog binnen kwamen, kon ik weer optimaal genieten.

Ook speelde Ajax woensdagavond weer Champions League, dit keer tegen Lille. De score werd in de tweede minuut al geopend door Hakim Ziyech en de wedstrijd kwam los. Over het algemeen heb ik niet zo veel met Franse voetbalclubs en ook deze avond lieten ze me weer weten waarom. Een ploeg dat zoveel kwaliteiten heeft als Lille heeft, zou niet zo moeten zeiken. Echter heeft het niks opgeleverd voor ze, want Ajax won de wedstrijd met 0-2!

Vrijdag had ik vrij gevraagd van werk en begon ik de dag met een bezoekje aan mijn zus en de kids. Lekker nog even knuffelen met mijn neefjes en samen een taartje eten, voor de reis ging beginnen.

Ik ben ’s middags namelijk met mijn beste vriendinnetje Lisa naar Marne-La-Vallee vertrokken, omdat we dit weekend gingen spenderen in Disneyland Parijs! We hebben de Thalys vanaf Schiphol gepakt naar station Marne-La-Vallee en we hebben vanaf daar de bus gepakt naar ons hotel. We zijn vrijdag nog niet de parken in gegaan, maar we zijn lekker op tijd naar bed gegaan en hadden de wekker vroeg gezet.

Zaterdagochtend begonnen we al lekker met in de rij staan om voor Lisa een kaartje te kunnen scoren. Doordat ik een jaarpas heb, kon zij goedkopere tickets scoren. Echter was er al een behoorlijke rij en ging dit helaas van onze tijd in het park af. MAAR dit mocht te pret niet drukken! Na lekker toeristisch mijn foto’s naast het kasteel te hebben gemaakt, zijn we even gaan ontbijten. Daarna kon de dag echt beginnen!

Ondanks dat het weekend was, viel de drukte in de parken best wel mee! De attracties die een te lange wachtrij hadden, hebben we een fastpass voor gehaald of hebben we op het lijstje gezet voor de zondag.

Zondag hebben we voor de zekerheid een bus eerder gepakt en hierdoor hebben we ook de drukte voor het toegangskaartje vermeden. Daarna een bakkie gehaald bij de Starbucks en toen door naar het Studio park. In het Studio Park zijn we o.a. naar een mini Frozen sing-a-long musical gegaan. Behoorlijk lang voor in de rij gestaan, maar het was érg leuk en zeker een aanrader!

Ik zal er niet omheen draaien; ik heb via Fox Sports GO Ajax gekeken in de rijen. Een wedstrijd die niet al te best begon, maar mooi is gekeerd in Twente.

Over het gehele Disney avontuur zal een aparte blog komen!

En zo kwam week 48 alweer aan zijn einde. Zo kwam november aan zijn einde en begon december. Een nieuwe maand. De laatste maand van 2019. Het ging allemaal erg hard dit jaar. De komende week moeten we weer terug naar de realiteit. Geen Disneyland meer. Geen verjaardagsdingen meer. Jammer. Maar het is niet anders.

Toch is week 48 in mijn ogen enorm geslaagd en ik kijk uit naar week 49!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 14

09/12/2019