Weekblog 14

Week 49 2019

Weekblog nummer 14 alweer! De tijd gaat zo ontzettend snel… Nog even en 2019 is alweer voorbij. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, want ik ben echt versteld over hoe snel dit jaar voorbij is gevlogen.

Deze weekblog mag ik beginnen met waar ik de vorige ben geëindigd; namelijk in het hotel waar ik verbleef voor mijn tripje naar Disneyland. Wij hebben maandagmiddag (12:04 uur) namelijk pas de Thalys terug naar Schiphol gepakt. Vanaf Schiphol heb ik de trein en de bus terug naar huis gepakt, waar ik warm werd ontvangen door mijn lieve neefjes Noah en Luca.

Dinsdag heb ik heerlijk de hele dag op de bank gehangen. Ik was nog ontzettend moe van het weekendje weg, want geloof me; een paar dagen Disneyland is enorm slopend!

Woensdag en donderdag weer gewoon lekker aan het werk, echter dit keer zonder een koopavond op de donderdag. Het was namelijk 5 december, wat betekent dat de Sint in het land was en wij als cadeautje kregen dat we wat eerder naar huis mochten. Ik ben meteen door gegaan naar mijn familie, aangezien onze kleine Noah van de spanning niet heel veel langer kon wachten! En wat zijn de kinderen verwend! Heerlijk avondje was het zeker!

Vrijdag mocht ik ook weer aan de slag, maar het was een andere dag voor mij dan normaal. Niet vanwege het werk, maar vanwege de datum. Het was vrijdag namelijk 6 december; de geboortedag van mijn moeder.

Dit jaar zou haar 50e verjaardag moeten zijn. We hadden haar moeten plagen om de leeftijd, groots uitpakken, taart moeten eten en feest moeten vieren. Maar dit was helaas niet het geval… In plaats van dit alles, ben ik ’s avonds naar het graf gegaan om een witte roos voor haar neer te leggen. Mijn hart (en ik zelf ook) brak meteen. Ik kan er soms nog steeds niet met mijn hoofd bij dat ik 24 ben en al bijna 4 jaar zonder mijn moeder…

Het was een dag die er zeker voor me in hakte, maar ik ben er doorheen gekomen en heb het weer overleefd. Ik mis je, mama.

Zaterdag stond er weer een wedstrijd op het programma, die weer eens belachelijk is verlopen. Meer woorden zal ik er niet aan vuil maken.

Na de wedstrijd meteen doorhaasten naar Rijnsburg, waar we met de vriendengroep ‘friendsgiving’ / ‘sinterkerst’ of hoe je het ook wilt noemen, gingen vieren. Met vanuit iedereen een gerechtje, was dit ontzettend leuk, gezellig en lekker!

Aangezien ik weinig tijd had, heb ik konkommer snackjes in elkaar geknutselt. Het enige wat je nodig hebt zijn een aantal konkommers en dan iets voor er op. Ik had onder anderen Surimi salade, eiersalade, filet American, zalm en garnalen met roomkaas. Snel, makkelijk en lekker!

Zondag weer lekker gewerkt ’s avonds ‘Disney’s Fairy Tale weddings’ gekeken. Dit is een programma waar, je raadt het vast al, mensen trouwen in of rondom Disneyland. Prachtig! Ik kan er enorm van genieten.

En ja, kort maar krachtig; dit was alweer mijn week… Ik kan er niet heel veel meer dan dit van maken. Echter was het, ondanks het verdriet en gemis, een prima week! Ik kijk er weer naar uit om te zien wat week 50 me te bieden heeft!

Kom je dan terug op mijn pagina om de volgende blog te lezen? Lijkt me gezellig!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 13

02/12/2019

Weekblog 15

16/12/2019