Weekblog 16

Week 51 2019

Weekblog nummer 16! En de op één na laatste week van 2019. Een week waarin je eigenlijk al tegen iedereen die je ziet ‘’fijne feestdagen’’ kan zeggen, want bij de meeste weet je dat je ze daarvoor niet meer ziet. Of in het geval van klanten op werk; helemaal niet meer ziet. Een week waarin je merkt dat veel mensen last hebben van winkelstress voor de kerstcadeautjes. Een week waarin heel veel mensen alvast hun boodschappen gaan doen voor de kerst en dit is zeker te merken aan de supermarkten. Maar ook een week waarin ik alvast kerst vierde met vriendinnen. Kortom; een week met van alles wat.

Zoals altijd trappen we af met de maandag en zoals elke maandag mocht ik weer gezellig oppassen op mijn twee grote vriendjes. Samen met Noah bouwen met de blokken en rond dansen in Ajax sjaals, zijn toch wel hoogtepunten.

Dinsdag heb ik weer lekker m’n rust gepakt. Met in gedachten dat ik de rest van de week zou moeten werken, heb ik rustig aan gedaan, wat tv gekeken en de was gedaan… Ik had leukere dingen kunnen bedenken, maar dit werd hem helaas. ’s Avonds nog een beetje bekervoetbal gekeken en daarna lekker op tijd naar bed! Aan het einde van december ben ik daar altijd wel aan toe.

Woensdag mocht ik weer lekker aan het werk en heb ik ’s avonds ook weer bekervoetbalgekeken. Zo ging de dag vrij snel.

Voor de verandering ging mijn wekker wat later op de donderdag, want ik had weer een afspraak bij het ziekenhuis voor mijn ganglion. Weet je nog? Daar vertelde ik over in weekblog 9. Echter heeft het ziekenhuis NU pas een plekje voor me gevonden bij de anesthesist. Alles was gewoon goed en er is me wat meer uitgelegd over de narcose waar ik onder zal gaan. Verder wordt ik vrijdag 27 december 2019 pas gebeld voor een datum dat ze mijn ganglion willen/kunnen verwijderen. Dit zal dus dit jaar niet meer gebeuren en dat is toch wel een puntje waar ik enorm van baal. Maar daar is helaas niks meer aan te veranderen.

Na het ziekenhuis mocht ik alsnog door naar Amsterdam om te werken en ook dit was weer gezellig. De laatste koopavond voor kerst en dan hoef ik pas 2 januari weer! Ik blijf het zeggen maar; jeetje, wat gaat dit hard allemaal!

Ook vrijdag mocht ik weer aan de slag bij Honneloeloe! En ’s avonds ben ik met vriendinnen Leiden in gegaan, naar de drijvende kerstmarkt, om vervolgens een hapje te gaan eten bij Aperativo. Zeker een aanrader, mocht je een leuk tentje in Leiden zoeken!

Wij hebben gekozen voor ‘Taste Of Aperativo’, waarbij je per persoon 5 kleine gerechtjes uit kiest als een soort van tapas. Wij hebben er voor gekozen om ieder 1 pizza en 1 pasta voor ons zelf te nemen en verder dingen uit te zoeken die wij allemaal lekker vinden. Het was ontzettend gezellig!

Zaterdag ging de wekker alweer vroeg want door de winterstop van de voetbal, had ik mezelf beschikbaar gesteld voor werk en mocht ik dus in Amsterdam staan. Aardig wat nuttig werk verricht en daarna snel weer naar huis! Want ’s avonds ging ik met mijn vriendinnengroep bij Hudson Katwijk eten! Thuis even snel omgekleed en snel op het fietsje gesprongen richting Hudson. Nu was mijn eerdere ervaring niet geweldig bij de Hudson en ondanks dat ik het heel gezellig heb gehad met die meiden, was het ook dit keer niet heel goed…

Het begon al met het drinken. Okay, we waren met z’n 9en (toen nog met 8, maar goed) en dat is ook veel om te onthouden. Maar in principe bestelden we 2 flessen wijn en een rosé bier… hoe kan dit mis gaan? Daarna kregen we niet genoeg bestek en daarna klopte het eten niet… Erg jammer, maar het mocht de pret niet drukken. Het eten zelf was lekker. Echter denk ik wel nog een keer na voor ik er weer ga eten. Ik hoop dat voor de mensen die hier ook gegeten hebben, dat zij betere ervaringen hebben dan dat ik heb.

Helaas ging het daarna helemaal mis voor me. Ik had er voor gekozen om na het eten niet nog mee te gaan stappen, maar lekker op tijd naar huis en naar bed te gaan, want ik moest zondag weer werken. Maar rond 00:00 uur werd ik ineens niet goed en vanaf dat moment heb ik de hele nacht overgegeven. Nu heerst er echt een virus en denk ik dat ik die heb opgepikt, maar het was in ieder geval goed naar.

Met moeite ’s ochtends toch maar de telefoon opgepakt om me ziek te melden op werk. Als ik iets vervelend vind, is het me ziek melden… Maar ik voelde me nog steeds belabberd, kon m’n eten en drinken niet eens binnen houden én ik kon amper op m’n benen staan omdat ik zo zwak was. Er zat niks anders op.

Ik heb de hele dag geleefd op water en thee. Later op de middag durfde ik een cup a soup te nemen en ’s avonds nam ik er nog één met wat soepstengels. Op tijd naar bed en hopen een op een goede nachtrust, was het enige wat ik kon doen. Langzaam maar zeker voelde ik me wel wat beter gelukkig.

Hopen dat het virusje snel weg is en ik snel weer op knap, want dinsdag is het alweer kerst!

Bij deze wil ik je dan ook alvast hele fijne feestdagen wensen!

En wat volgende week ons brengt? Dat kan je weer lezen in de volgende blog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 15

16/12/2019