Weekblog 20

Week 3 2020

Nieuwe rondes, nieuwe kansen. Een nieuwe week en dus tijd voor een nieuwe weekblog! Ik heb me prima vermaakt in week 3, maar ook deze week was nog niet heel spannend. Ik ben nog een beetje aan het opladen en mezelf aan het klaarstomen voor 2020.

Maandag kwamen m’n kleine vriendjes weer spelen. Al gauw merkte ik dat Luca wat warmpjes was. Hij heeft veel geslapen en bij me gehangen. Arme mannetje had koorts. Dat zielige huilen met dikke oogjes en een pruillipje raken me altijd wel. Noah is dan heel lief voor zijn kleine broertje en ik kan zo genieten van deze twee. Ze zijn zo gek op elkaar!

Dinsdag zat ik in twijfel of ik een productieve dag zou hebben of niet. Het antwoord werd nee. Ik heb de hele dag serie en films gekeken… Ik heb de hele ‘Divergent”trilogie gekeken en ik heb er geen spijt van. Ik heb een heerlijke dag gehad.

Woensdag mocht ik weer aan de slag op werk. Doordat de hoeveelheid klanten en personeel goed samen ging, heb ik veel jurken kunnen stomen. Even gezorgd dat ze er weer netjes uitzien en het weer netjes in de vakken hangt.

Een avondje trainen zat er helaas niet in voor mij… Doordat ik afgelopen zaterdag was naar was geraakt op m’n enkel, was deze nog steeds gevoelig en na een dag werken ook weer wat dik… Helaas pindakaas. Ik mis het trainen wel, maar de komende 2 weken zit het er ook niet in. Er staan wat leuke dingen op het programma, maar ik mis het trainen wel.

Donderdag ook weer lekker aan de slag op werk. Leuke klanten maken een lange dag werken altijd wat minder erg! Ook mijn collega’s maken het werken altijd leuk en gezellig!

Vrijdagochtend was ik zelf wat minder gezellig… Toen ik onze oprit af fietste langs mijn auto, zag ik dat mijn buitenspiegel was afgebroken. Natuurlijk moest ik even stoppen en kijken naar de ernst van de situatie. Ik was boos en verdrietig. Een briefje was natuurlijk te veel gevraagd… Echter kon ik er niet te veel in blijven hangen, want dan zou ik mijn laatste bus voor werk missen.

De werkdag ging ontzettend snel en we hebben veel kunnen doen; zowel voor klanten als voor de winkel zelf. Dat geeft me altijd een lekker gevoel! Ik had perongeluk op de heenweg een Kinder Bueno voor mezelf gekocht en deze heb ik over de middag verspreid met op eten. Hoe gelukkig je kan worden van zoiets kleins!

’s Avonds lekker op de bank en voetbal kijken, want het is weer begonnen! Een paar leuke wedstrijden gezien.

Zaterdag mochten we weer het voetbalveld op. Het team waar we tegen speelde, hebben we vlak voor de winterstop nog tegen gespeeld. Echter herkende ik dit keer misschien maar 3 of 4 meiden van de vorige keer… Helaas weer verloren. Winnen doen we (tot nu toe) nog niet veel. Maar dat mocht de pret van de derde helft niet drukken!

‘s Avonds uiteraard ‘Wie Is De Mol’ weer gekeken. Wat een heerlijke aflevering en wat heb ik gelachen! Wie het is, ben ik nog steeds niet helemaal uit. Maar het was gelukkig pas aflevering 2 en de afvallers stonden tot nu toe niet op mijn lijstje, dus ik zit op de goede weg! Kijk jij ook? En zo ja; wie verdenk jij?

Daarna mocht ik door naar Rijnsburg voor het feestje van Sander, om vervolgens weer naar Katwijk te gaan om te stappen. We kwamen eerst terecht in ‘The Pocket’ (waar ik al dik 2 jaar niet meer was geweest), om vervolgens in ‘The Stairs’ te belanden (waar ik ook al 1,5 jaar niet was geweest). Heerlijke drukte (kuch), een glas tegen m’n lip waardoor er nu een klein scheurtje in zit, K3 muziek en shotjes; een gezellige avond dus! Oma Tessa gaat alleen nooit meer echt uit en was het om 03:00 uur dus gewoon zat. Lekker naar huis en naar bed!

Zondag rustig bijgekomen met ‘Moltalk’ en ook weer een heerlijke middag Eredivisie. ‘s Middags/’s avonds met de familie bij opa en oma gegeten en vervolgens thuis politieseries gekeken. Heerlijk!

En verder mezelf voorbereiden op maandag… Want maandag 20 januari wordt mijn ganglion verwijderd. Na 00:00 mag ik dan ook niet meer eten… Ik vind het heel spannend allemaal, maar ik ben blij als ik er van af ben!

En dan zijn we alweer rond… Dit was mijn week! Volgende week wordt ik dus geopereerd, ga ik (eindelijk weer) naar Ajax en is mijn vader jarig! Ik verwacht dat ik dan iets meer te vertellen heb. Dus… Tot dan?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 19

13/01/2020

Weekblog 21

27/01/2020