Weekblog 48

Week 29 2020

Afkicken… Dat was week 48 het vooral. Afkicken van kamp. Heimwee hebben naar kamp. En veel te veel praten over kamp. Want wat was de week ervoor heerlijk.

Het scheelt dat in verband met de zomervakantie er toch steeds meer leuke dingen op het programma komen te staan!

En we trappen hem af met de maandag, want toen ben ik met Anne in de vroegte van de morgen vertrokken naar België voor het pretpark Plopsaland. Een pretpark waar ik nog nooit eerder geweest was, maar wel waar ik naar uit keek. De maatregelen tegen corona zijn wat strenger dan in Nederland en dus moesten we de hele dag een mondkapje op. Deze mocht alleen af met eten. Over het algemeen hadden we er beide weinig problemen mee, alleen toen het in de middag warmer werd, was fijn wel wat anders.

Er zal in de loop van deze week een review blog komen, samen met mijn ervaring van Walibi. Houd mijn social media of mijn blog in de gaten!

Dinsdag en woensdag waren gewoon weer werkdagen. Het was warm in de winkel en flink doorwerken met de drukte, maar zoals altijd heb ik mezelf gewoon weer staande gehouden, haha!

Donderdag was ik overdag vrij en heb ik lekker van het zonnetje genoten in de tuin. ’s Avonds vrij spontaan met wat andere kampleiding afgesproken om lekker op te strand te gaan zitten met een hapje en een drankje. Handdoekjes mee en een box en het was enorm gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Vrijdag vrij weinig van de warmte meegekregen, aangezien ik bijna de hele dag en avond aan het werk was. Eer ik thuis was, stortte ik in en ben ik naar bed gegaan. Dat hoort er helaas ook bij.

De zaterdag ben ik sportief begonnen met een fietstochtje naar Leiden, wat vanaf mijn huis ongeveer 5,5km is. In Leiden had ik namelijk afgesproken met Estée! We zijn gaan lunchen bij Lavendi en hebben daarna nog een beetje door de stad gelopen. Uiteindelijk belandde bij de Burcht en hebben we nog een laatste bakkie gedaan bij Doppio. Het was ontzettend gezellig!

’s Avonds begon de Rijnsburgse feestweek!!!! …- Huh? Ja. Door corona gaat deze natuurlijk niet door. Nu was mijn vriendengroep zo leuk om zelf een programmaboekje in elkaar te knallen en doen we een feestweek met de vriendengroep! Zaterdag is deze al afgetrapt met een ‘Beach Party’ en de organisatie had het groots aangepakt; met shotjes rad en al. Ik heb heerlijk gedanst, hard gelachen en een fantastische avond gehad! Ik kijk uit naar de rest van de week!

Zondag heb ik, eigenlijk heel spontaan en zonder er verder over na te denken, verschillende appjes op mijn telefoon gedownload om mijn Duits en Frans bij te spijkeren en ik ben begonnen met Spaans leren. Het zal nog even duren voor ik durf te zeggen dat ik meer dan de basis spreek, maar het begin is er en ik vind het nog altijd heel leuk!

En zo eindig ik deze blog. Een week vliegt voorbij! En ik kijk uit naar de komende (feest)week! Tot de volgende blog!

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 47

27/07/2020

Weekblog 49

10/08/2020