Weekblog 49

Week 30 2020

Ik had het in m’n vorige weekblog al verteld, maar de afgelopen week was de week van de Rijnsburgse feestweek. Of… Dit had het moeten zijn. Door corona ging deze natuurlijk niet door. Maar mijn vriendengroep is vaak net iets meer extra dan een normale vriendengroep en dus hadden wij onze eigen feestweek!

De zaterdag er voor begonnen we al met de Beach Party. Deze had eigenlijk maandag moeten zijn, maar i.v.m. verschillende redenen, was deze dus al zaterdag.

Hierdoor was de maandag nog een rustige dag. Ik heb ’s middags op Noah en Luca gepast en ik ben ’s avonds niet al te laat naar bed gegaan.

Samen met Luca!

Dinsdag mocht ik gewoon weer werken en hadden we ’s avonds de spelletjes avond met een quiz. Ik zat in team Raket en we hebben de tweede plaats behaald. Niet al te slecht!

Ook woensdag was ik overdag aan het werk en sloot ik na mijn vulavond aan bij de wijnproeverij! Absoluut genieten, meer kan ik er niet van maken! Enorm genoten!

Donderdag was ik vrij! Het was, net als de rest van de week, heerlijk weer! Kim kwam helemaal uit het verre Brabant (okay, nu uit Rotterdam, maar normaal vanuit Brabant) naar Katwijk voor een lekker dagje strand. Na een hapje te hebben gegeten bij het Strandhuys zijn we van de zon gaan genieten. Uiteraard ben ik gigantisch verbrand.

Aan het einde van de middag ging ik door naar Rijnsburg voor ‘effe uit je dak’ wat het zeker was! Een bizarre buikschuifbaan was ingehuurd en natuurlijk kwam het kind in me heerlijk naar boven. Ik heb bijna de hele middag op de baan gezeten. Het was een heerlijke dag!

Ook vrijdag was het weer zo warm en mocht ik weer aan het werk. Dat het een pittig werk dagje was, is een understatement. Na een vulavond ben ik snel naar huis geraced voor de hond en daarna door naar de foute party! Ook deze avond was zeker geslaagd.

Zaterdagochtend begon met een wandeling in Panbos met Linda en onze honden! Het was vroeg en dus nog niet te warm, dus ze hebben lekker lopen banjeren. Daarna ging ik door naar m’n zus om daar te chillen. Het was zo warm, dat ik met mijn verbrandde huidje voornamelijk ik de schaduw en binnen bleef. Wel heb ik natuurlijk met de jongens gespeeld bij hun zwembadje.

’s Avonds wat het alweer tijd voor de laatste avond van de feestweek; Bier en burgers! Heerlijk zelfgemaakte burgers gegeten en een aantal biertjes geproefd. Nog met de voeten in het zwembadje gezeten en genoten in de jacuzzi (wat je niet gauw doet met 30 graden, maar als ‘ie er staat, moet je er ook gebruik van maken he). Het was een heerlijke afsluiter van de feestweek!

Zondag was het even bijkomen! Maar ik ben aan het einde van middag toch nog even naar strand gegaan en we hebben daar uiteindelijk nog met z’n allen een hapje gegeten.

Dit was een feestweek om nooit te vergeten!!!

Dan nog wat nieuws buiten de feestweek: Ajax heeft de eerste wedstrijd EINDELIJK weer gespeeld. Ja, het was een oefenwedstrijd. Maar het was top!!!

Daarnaast is vader lief weer naar Friesland gegaan om onze niewe aanwinst op te halen en inmiddels ligt De Stern in Katwijk!

Komende week wordt vooral weer bijkomen, denk ik zo. Er staat in ieder geval vrij weinig op het programma… Tot dan?

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 48

03/08/2020

Weekblog 50

17/08/2020