Weekblog 50

Week 31 2020

Wow… Weekblog 50?! Ongelofelijk! Wie had gedacht dat ik het zolang vol zou houden? Ja, ik vergeet wel eens een weekblog op tijd te posten of ik vergeet het om deze te delen op social media… Ik heb niet altijd even veel tijd om andere blogs te schrijven en te maken maar goed; ik ben er nog steeds mee bezig!

Okay, goed. Door naar de weekblog. Het was even bijkomen van de feestweek en tegelijkertijd was het ook weer terug gaan naar het ‘normale’ leven. Want eerlijk is eerlijk; het was weer een gewone week.

Maandag was het oppassen op m’n draakjes en lekker veel knuffelen. Noah vond de Stern erg leuk en heeft zin om met opa te gaan varen!

’s Avonds hadden we een kleine vergadering op werk en heb ik daarna nog met 2 collega’s een ijsje gehaald bij Krijn Verdoes.

Dinsdag en woensdag waren weer dagen om te werken. Zeker met het warme weer van de afgelopen weken, was het behoorlijk pittig. De winkel waar ik werk, zit bijna direct aan de boulevard en daardoor wordt de winkel ook veel bezocht door badgasten. Dat het druk is, is daarom een understatement, haha!

Donderdag was ik een dagje vrij en heb ik vrijwel niks gedaan. Ik slaap door de warmte zó slecht, dat ik overdag voornamelijk geslapen heb. Beneden in de huiskamer was het namelijk goed te doen en heb ik heerlijk geslapen.

Vrijdag en zaterdag mocht ik ook weer aan de bak op werk. Het waren twee lange en drukke dagen!

Vooral de zaterdag viel me zwaar. Niet zo zeer door het werk, maar door mijn lieve sidekick. Dunya had namelijk allemaal plekjes op haar kop en in haar nek. Zaterdagochtend hebben we de dierenarts gebeld en terwijl ik aan het werk was, kon paps bij de dierenarts terecht. Uiteindelijk gaat het om hotspot; Het gaat om natte plekjes in de vacht met eronder een vuurrode huid, die vaak bedekt is met een etterlaag. Het jeukt heer erg en ze is er ook echt ziekjes (en heel zielig!!!) door. Bij Dunya is het ontstaan door een combinatie van de hitte en het zwemmen in de sloot (iets wat we normaal niet toestaan, maar nu i.v.m. de warmte wel deden, zodat ze kon afkoelen). Mijn lieve sidekick heeft een spuit gehad bij de dierenarts en heeft nu een kuurtje. Hopen dat dit snel aanslaat, want het is pijnlijk om haar zo te zien!

Zondag kwam Lisa gezellig langs en hebben we samen met m’n vader een bakkie gedaan bij zus- en zwagerlief. Heerlijk in hun nieuwe achtertuin in het zonnetje gezeten!

Daarna gewoon gechilld en samen een aflevering van RuPaul’s Drag Race gekeken. Een heerlijk, ouderwetse, chilldag.

En zo kwam mijn week alweer aan zijn einde. Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 49

10/08/2020

Weekblog 51

24/08/2020