Weekblog 51

Week 32 2020

Een nieuwe week, nieuwe dingen, nieuwe kansen. Ik ben nog altijd trots op mezelf dat, ondanks dat ik het soms vergeet, ik me netjes aan mijn weekblogs heb gehouden. Ik vind het bizar dat ik nog iedere week lezers heb, nog iedere week reacties krijg en dat mensen nog altijd enthousiast kunnen reageren; dank je wel hiervoor!

Pfoe, het is dus weer tijd voor een nieuwe weekblog en natuurlijk trappen we de week af met de maandag. Het was nog altijd warm, maar wel erg regenachtig. Dus ik zat gezellig met mijn twee grote vrienden binnen. Luca slaapt vooral ’s middags dus dan zit ik lekker met Noah naar Dora te kijken en spelletjes te doen.

Dinsdag begon ik met een kleine meeting voor Kruidvat en daarna paste ik weer even op mijn twee grote vrienden. Luca sliep en ik was met Noah Kroko Loco aan het doen. De tijd ging snel om! Daarna zijn we nog even bij het bedrijf van mijn zwager gaan kijken; Artista Meubelmakers. Ik was nog niet op de werkplaats geweest, dus dat was wel tof om een keer te zien. De rest van de dag was rustigjes. Ik ben vooral bezig geweest met mijn Spaans leren en dingen voor mezelf in orde krijgen.

Zoals gewoonlijk mocht ik verder gewoon werken. Woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. ‘’Heb je dan daarnaast niks gedaan?’’ Maar natuurlijk wel!

Donderdagavond na werk ben ik nog met wat vrienden op strand gaan zitten. Helaas heb ik de mooie zonsondergang moeten missen, waar ze het elke 5 minuten over hadden, maar het was niet anders. Het was verder enorm gezellig!

Zaterdagmiddag had ik na werk de babyshower van Maaike! Deze deden we bij Café Blondi op het Andreasplein. Het was een heerlijke high tea en leuk in elkaar gezet! Natuurlijk hebben we nog spelletjes gedaan als ‘raad wie welke baby is’ en ‘zwangerschaps 30 seconds’. Uiteraard is de aanstaande moeder ook enorm verwend, zoals het hoort! En ik vond het heerlijk om weer ff met de meiden te zijn!

Zondag heb ik een begin gemaakt aan mijn kamer opruimen. Klinkt misschien heel stom vanuit een 24-jarige. Maar zolang ik chaos in mijn hoofd heb (wat ik altijd, elke dag, heb), vind ik het heel lastig om het ritme erin te houden. Ook heb ik mijn kast uitgezocht en daar zullen 2 nichtjes van 14&15 misschien nog wel profijt van kunnen hebben!

’s Avonds heb nog, met de nodige afstand, bij opa & oma gegeten. Hondje lief had haar dag niet en zal waarschijnlijk zaterdag iets verkeerds hebben gegeten, want zondag kon ze haar eten en drinken niet binnen houden. En als ik ergens niet tegen kan, is het kots. Echt, top. Arme beestje voelde zich gelukkig later op de avond al wat beter. Hopen dat ze snel opknapt! Gelukkig gaat het met haar Hotspot goed. De wondjes helen mooi en ze heeft minder last!

En ja. Dit was alweer mijn week! Langzaam, beetje bij beetje, ben ik weer dingen aan het plannen. En ja, ik ben me er van bewust dat we nog altijd in een pandemie zitten, maar we moeten toch een beetje blijven leven. Zolang ik naar buiten mag, zal ik daar gebruik van maken. MAAR, ik wil er wel bij zetten dat ik me netjes aan de regels zal houden. Een mondkapje in het ov, de 1,5e meter afstand proberen te houden en proberen te drukke plekken te vermijden. En ik raad iedereen aan dit ook te doen.

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 50

17/08/2020

Weekblog 52

31/08/2020