Weekblog 52

Week 33 2020

Hey, hoi, hi, hallo! Het is weer tijd voor een nieuwe blog. Het zal geen extreem lange blog worden dit keer. Waarom? Omdat ik voornamelijk heb gewerkt de afgelopen week. En ja, ik zou wel kunnen vertellen hoeveel klanten ik in een uur aan de kassa had of hoe leuk ik de winkel heb aangevuld, maar ik denk niet dat iemand daar op zit te wachten.

Uiteraard heb ik de maandag gewoon op m’n twee kleine grote vriendjes gepast. Luca heeft inmiddels de fase dat hij bijna alles nadoet en probeert te zeggen wat Noah doet en zegt, die het natuurlijk ook alleen maar prachtig vindt. Ook liet Luca nog even weten dat zwaartekracht soms best lastig is, toen hij vol met zijn koppie op de stenen viel toen hij een bal wilde pakken. Na 5 seconden huilen was hij klaar, dat wel.

’s Avonds heb ik nog met onze Lau een heerlijk stuk geskeelerd. Ik ben haar eerst op gaan halen in Rijnsburg en daarna zijn we door gegaan naar oegstgeest en vervolgens weer terug naar Rijnsburg. Een mooie 12,9km! Goed voor de beenspiertjes en ik merk ook dat mijn knie en enkel (allebei geblesseerd. Hoe kan het ook anders) er echt een soort van van opknappen!

Dinsdag tot en met zaterdag heb ik gewerkt. En de meeste dagen, waren volledige dagen.

Zaterdagmiddag/avond was het tijd voor een klein soort vrijgezellenfeest van Wilma! Zij zou aankomende september trouwen, maar door corona loopt dit uiteraard allemaal even anders dan gepland. Maar wij wilde als vriendinnengroep toch nog wat doen en hebben haar daarom verrast met een high wijn bij Surf & Beach! Ergens had ze al een vermoeden, maar gelukkig hebben we haar toch nog wat kunnen verassen! De high wijn (of bier, kijk maar even) is ook een absolute aanrader daar! Erg lekker!

Zondag heb ik vooral gerust en ben ik ’s avonds met Lisa uiteten gegaan. Dit was deels omdat de feestweek van Katwijk aan den Rijn dit jaar niet door ging en deels omdat we elkaar eind augustus in 2009 hebben leren kennen en eigenlijk per direct bevriend waren. Het was dus een kleine proost op onze 11 jarige (!) vriendschap!

We hebben gegeten bij Zomers en zijn daarna nog naar mij toe gegaan om daar, onder het genot van een wijntje, de Reputation Stadium Tour van Taylor Swift op Netflix te kijken! Taylor Swift is een van de redenen dat we zo snel en goed bevriend raakte én het is de tour waar we samen naartoe zijn gegaan in 2018! Het was erg gezellig! Op naar meer jaren vriendschap!

En ja. Dit was dus alweer mijn week. Vooral het weekend was erg leuk en ik sta alweer klaar voor het nieuwe avontuur dat volgende week is! Tot dan!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 51

24/08/2020

Weekblog 53

07/09/2020