Weekblog 53

Week 33 2020

De week dat mijn blog precies 1 jaar online is!!! Een jaar geleden lukte het me eindelijk om te beginnen met deze blog en een jaar later ben ik er nog steeds veel mee bezig. Niet zo veel als ik zou willen, maar wel genoeg! En ik vind het heerlijk!

En nu gauw terug naar de blog! Het was weer een week waarin veel uren op werk werden gedraaid. Hierdoor zal de blog over het algemeen weer eens wat korter zijn…

Op maandag mocht ik zoals gewoonlijk weer op m’n vriendjes passen. En zoals altijd was Dora weer een favoriet. Aan het einde van de middag ging ik met de auto met een collega naar Leiden voor een Kruidvat bespreking. Deze ging over de make-up. Het was namelijk de planning dat ik dit op zou gaan pakken in een aantal filialen. Echter ben ik nu hard nodig in onze eigen winkel en is dit voor nu even uitgesteld.

’s Avonds heb ik nog even een bakkie gedaan bij zus lief thuis en daarna lekker op tijd naar bed!

Dinsdag begon ik namelijk al om 08:00 uur op werk. Woensdag begon ik om 07:00 uur en donderdagochtend weer om 09:00 uur. Het was de week van de vroege ochtendjes. Vrijdag had ik de middag en de avond om te werken.

Zaterdag ben ik in de middag in de auto gestapt en ben ik richting de provincie Utrecht vertrokken om Pascalle op te zoeken. We zijn gezellig samen uiteten gegaan, hebben nog even bijgekletst ook met haar moeder en broer en hebben daarna (ook inclusief broer) een High School Musical marathon gehouden.

Zondag ging de wekker al weer vroeg. Of nou ja, voor Pascalle. Ik ben er doorheen geslapen. Pascalle moest nog even naar de manege en daarna hadden we een kleine roadtrip richting Vaals in Limburg voor het drielandenpunt.

Ook zijn we nog even het labyrinth in gegaan, wat ons ongeveer 40 minuten kosten want we zijn er niet zo goed in. Het was wel erg leuk!

Daarna weer terug en ’s avonds lekker weer een hapje eten. Uiteindelijk vroeg het bedje ingestapt want het was toch een pittig weekje.

En de nieuwe week staat alweer voor de deur! We kijken er weer naar uit! Tot de volgende blog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 52

31/08/2020

Weekblog 54

21/09/2020