Weekblog 54

Week 34&35 2020

De teleurstelling op mijn gezicht toen ik zag dat alles wat ik had geschreven voor week 34 is verdwenen als sneeuw voor de zon… Ik had een hele blog geschreven en ik dácht dat ik hem ook gepost had. Niks was minder waar helaas en alles is weg. Dus weekblog 54 is een combinatie met een samenvatting van week 34 en week 35! Wiehoe!

Te beginnen met week 34:

Was het een week vol sensatie? Nee, dat niet. Ik heb namelijk heel veel gewerkt in week 34 en in week 35 eigenlijk nog meer. Ik heb wel heerlijk een rondje geskeelerd en Wie Is De Mol terug gekeken! Mijn mollen zitten er tot nu toe nog in!

Zaterdagochtend (ja, zo ver spoel ik vooruit zonder mijn werkdagen want ik heb verder vrij weinig kunnen doen) ging de wekker alweer vroeg en zat ik om 09:00u in de auto richting Rijnsburg. Als cadeau voor Laura’s verjaardag gingen wij namelijk naar Amsterdam, naar The Upside Down van Anna Nooshin! Hier zal uiteraard nog een kleine review over komen!

Wij hadden om 10:30 gereserveerd en het liep allemaal lekker door! De kamers zijn ontzettend tof, we hebben leuke foto’s gemaakt, veel gelachen en heel veel lol gehad!

Na de kamers hebben we beneden in het café nog lekker wat gegeten en we zijn daarna nog even de stad in gegaan. We dachten aan winkelen maar uiteraard was het gigantisch druk in de stad en we waren dus alweer gauw klaar mee. Weinig mensen houden afstand en het is (zoals altijd) ieder voor zich. Hoe heerlijk ik Amsterdam normaal ook vind, ik vond het nu heerlijk om weer in de auto richting huis te zitten.

Ik heb toen nog gezellig bij Lau en René (en de kinders) gegeten, ben naar huis gegaan om te douchen en me om te kleden en toen kon ik weer terug naar Rijnsburg voor de PubQuiz.

Met een gros van de leiding van het kamp waar ik zat dit jaar waren we een team. We zijn een beetje in het midden geëindigd. Niet al te best maar het kon slechter. Het was in ieder geval heel gezellig!

Na de pubquiz, heb ik nog met wat andere leiding van kamp een bakkie gedaan bij iemand thuis. We probeerde het onderwerp kamp te onderdrukken, maar dat was vrijwel onmogelijk. Het was enorm gezellig!

Week 35:

Ook deze week, zoals ik eerder al aangaf, heel veel gewerkt. Uiteraard heb ik wel gewoon met mijn twee grote vrienden gespeeld. Het was heerlijk weer dus we hadden lekker het zwembad opgezet en in het zonnetje gelegen.

Dinsdag tot en met zaterdag was het tijd voor werk. Ik heb daarnaast vrij weinig gedaan, maar dit zijn de hoogtepunten:

  • Ik ben Harry Potter weer opnieuw aan het kijken. Ik heb inmiddels de eerste drie films weer gezien. Zodra ik klaar ben met de films, gaan we de boeken weer opnieuw lezen en ik heb er zin in!
  • Ik ben begonnen met de serie Julie And The Phantoms op Netflix en heb het binnen 24u allemaal afgekeken. De serie heeft 9 afleveringen en wat een heerlijk serie! Ook de muziek is fantastisch en het is een absolute aanrader!
Photo: Found on the internet. Credits to the creator.
  • Woensdag was Lau officieel jarig en heb ik een mooie collage gemaakt met kinderfoto’s die ik graag ook hier wil delen.
  • Zaterdagavond vierde Dave zijn verjaardag bij strandtent Beach voor alleen de vriendengroep dit keer. We waren bijna met zijn allen en het was een super gezellige avond! Bij deze ook een shoutout naar de witte sangria van Beach!!! (En een shoutout naar Dave want het was gezellig).
  • Zondag vierde zuslief haar verjaardag voor de fam, maar omdat vaders er niet was, was ik wat alleen en mocht ik dus ’s ochtends én ’s middags komen! Ik vond het gezellig!

En zo kan ik week 34 én 35 in één blog afsluiten!

Ik hoop dat, ondanks dat het vorige mislukt was met posten, je deze blog als nog kan waarderen! Tot volgende week?!

Liefs Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 53

07/09/2020

Weekblog 55

28/09/2020