Weekblog 55

Week 36 2020

Hey hi hallo! Daar zijn we weer met een nieuwe weekblog. Nu moet ik zeggen dat het niet een heel bijzondere week was. Wel een prima week, niet slecht of zo. Maar niet heel bijzonder. Ik had een dagje extra vrij, dat was lekker. Maar in plaats daarvan moest ik wel zaterdag de hele dag. Ach goed.

Maandag gingen we op berenjacht met Noah en was het knuffelen geblazen met Luca! ’s Avonds was het weer tijd voor Harry Potter! Dit keer was ‘The Goblet of Fire’ aan de beurt en het was weer een fijne avond.

Dinsdag heb ik bijgekletst met Lisa die op vakantie is geweest en mevrouw haar telefoon was stuk gegaan, dus ik moest een lange tijd zonder mijn beste vriendinnetje. We hadden een hoop te bespreken en het was weer eens gezellig! ’s Avonds was het tijd voor een Champions League wedstrijd en in de rust lekker naar bed, want de wekker ging woensdag weer vroeg voor werk.

Woensdag heb ik dus een dagje gewerkt tot 5 en ging ik ’s avonds met de voetjes omhoog. Dat was een mooi moment voor de volgende Harry Potter film: ‘The Order of the Phoenix’.

Nu was het donderdag, vrijdag en zaterdag werken geblazen en kan ik er niks bijzonders over vertellen eigenlijk. Het waren lange en pittige dagen, maar ook deze hebben we weer overleefd.

Zaterdagavond nog de verjaardag van zus en zwager en zondag he-le-maal niks. Alleen rondjes met de hond. Lekker eten besteld want ik was te lui om naar een supermarkt te gaan. Al om al was het, ondanks dat er vrij weinig is gebeurt, een prima week.

Nu zullen de komende week de coronamaatregelen weer omhoog gaan, dus ik vraag me heel erg af hoe leuk de weekblogs nog zullen zijn… Maar er is maar één manier om daar achter te komen. We gaan het allemaal mee maken.

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 54

21/09/2020

Weekblog 56

05/10/2020