Weekblog 56

Week 40 2020

Hallo hallo! Een nieuwe week en dus een nieuwe weekblog! Het was weer een week met veel werken, maar als het goed is, was dit de laatste extreem drukke week!

Ook was het een week waarin de corona maatregelen weer werden opgeschroefd en de week waarin ik officieel met een mondkapje moest gaan werken.

Maandag was de laatste keer dat ik ging oppassen op beide draakjes, maar Noah gaat vanaf week 41 naar school. Dus vanaf dan heb ik alleen Lucje. Het was dus veel knuffelen met beide jongens.

De rest van de week was het werken geblazen. En ja, vanaf deze week werken wij met mondkapjes op. Het is behoorlijk wennen. Ik vond het in het OV en in pretparken tot nu toe niet heel vervelend, maar wanneer je aan het werk bent en druk bezig bent, is ideaal toch wel wat anders. Maar goed, we doen het er maar mee!

Ik ben tegenwoordig ook mijn laptop aan het versieren met stickers (ja, je moet wat he) en deze creatie heb ik er van kunnen maken!

Wél mocht ik woensdag eindelijk weer meedoen met de groepstraining! Ik ben begin februari geblesseerd geraakt en mijn enkelbanden hebben het zwaar te voorduren gehad. De training ging lekker, al ben ik uiteraard mijn eigen grenzen over gegaan. Ik wil gewoon winnen.

Zaterdagavond had ik nog de coronaproof verjaardag van Joyce, wat we in tijdvakken deden en ondanks dat, was het heel gezellig!

Zondag werden de verjaardag van zowel René als Noah gevierd met een dinofeest. Iets wat natuurlijk speciaal voor René was. Noah’s dag werd gemaakt met een simpel cadeautje; klei. Uiteraard ben ik gelijk met mijn grote kleine vriend aan de slag gegaan met de klei en we hebben behoorlijk gelachen saampjes.

Zondagavond was het weer tijd voor Zoomcalls! Eerst had ik de duo meetingroom van Thomas Doherty en Booboo Stewart en daarna heb ik ze beide nog apart gesproken. Thomas herkende me (weer haha) en vond het ook nodig om dat heel duidelijk te laten merken in het groepsgesprek. Niet dat je me hoort klagen, absoluut niet, haha! Het één op één gesprek was ook uiteraard weer heel tof. Booboo ‘ken’ ik sinds de Twilight serie, waar hij Seth Clearwater in speelde. Daarna speelde hij in verschillende series en films waaronder Descendants en nu Julie and the Phantoms. Ook met hem heb ik een heel leuk gesprek gehad over van alles en nog wat. Absoluut iets wat ik nog een keer zou doen! (De foto’s heb ik nog niet binnen helaas, dus deze worden wellicht later toegevoegd!)

Mijn reactie ná de calls

Inmiddels ben ik ook door alle Harry Potter films heen en is het tijd om de boeken weer te gaan lezen. We zijn inmiddels halverwege het eerste boek en het is weer puur genieten.

Ik heb deze week ook mijn vader getest en we zijn erachter dat hij een… Ravenclaw is! Wiehoe!

Omdat deze week ook de maand oktober is begonnen, ga ik een poging doen om iedere week een Halloween kostuum idee te posten. Vier ik Halloween? Nee, niet echt. Het originele Halloween spreekt me namelijk helemaal niet aan. Maar hoe het tot kinder/verkleedfeest is omgebogen, vind ik stiekem wel heel erg leuk. Veel kinder Halloween filmpjes vind ik erg leuk en ja, ik houd van verkleden. Dus hopelijk vanaf de volgende blog ga ik elke week (tot eind oktober) met ideeën komen! Mocht je een leuk verkleed idee hebben, laat het alsjeblieft weten in de comments!

Tot de volgende blog!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 55

28/09/2020

Weekblog 57

12/10/2020