Weekblog 57

Week 41 2020

Hi! Leuk dat je weer een nieuwe blog leest!

Helaas gaan we qua covid alleen maar achteruit en zullen de blogs alleen maar saaier worden. Ik zal ze blijven schrijven, maar de content gaat er niet beter op worden. Sorry daar voor!

Het was een weekje waar we voor het eerst de halve dag alleen Luca hadden, omdat Noah naar school gaat! Ongelofelijk dat Noah deze week 4 is geworden!

Op werk werd het ook heftig met de nieuwe maatregelen. Het blijft wennen met een mondkapje werken. Vooral het werken op de vloer vind ik heftig omdat je zó druk bezig bent, mensen nog steeds geen rekening houden met personeel en ja.. Het blijft gewoon wennen. Ook het (weer) schoonmaken van de mandjes slaat enorm aan op mijn handen. Dus het blijft allemaal even wennen. Echter zullen de maatregelen wel allemaal aangescherpt worden en het wordt de persconferentie van dinsdag afwachten.

Zaterdag was het de planning om te gaan vlaggen bij mijn team, aangezien ik nog niet mg voetballen door mijn blessure. Maar met de hoeveelheid regen (en aangezien er een andere vlagger was), werd het meer een meedenkende rol (aangezien supporten niet mag). Ik mis het gigantisch en kan niet wachten om weer op het veld te mogen staan. Maar ik ben bang dat ook dat weer even gaat duren.

Felicia ready voor haar speeltijd

Verder zit ik, naast werk, veel op Netflix en YouTube. Niet heel boeiend, voor mij wel vermakelijk.

Daarnaast had ik beloofd (vooral aan mezelf maar goed) om elke week outfit ideeën te posten voor Halloween. Nu vier ik zelf nooit echt Halloween en zal er met dank aan Corrie ook wel niet echt iets zijn; maar ik heb er veel tijd in gestoken en wil het gewoon delen. Ik vind verkleden gewoon leuk, okay. Laat me genieten.

Tada! Outfit nummer 1! Ik heb deze outfit ooit gekocht voor een Sprookjes verkleedfeest (van mezelf hehe) en het is een soort elfje? Dat heb ik er nu in ieder geval van gemaakt! Beetje paarse ogenschaduw, donker eyeliner en oogpotlood, hoge sokken, rokje eronder (want ik ben lang en pakjes zijn ALTIJD te kort) en een beetje glitter. Laarsjes eronder maken het uiteraard wel af!

Tweede outfit die ik leuk bedacht dacht te hebben, heeft te maken met Julie And The Phantoms van Netflix. Ja, het had een kinderserie moeten zijn maar jeetjemina, wat een heerlijke serie!

Photo: Found on Pinterest
Credits to the creator

Het shirt heb ik van Etsy en is voor de band die te zien is in de serie. Hun nummer ‘Now Or Never’ zit meerdere keren per dag in m’n hoofd! Deze style is grotendeels afgekeken van één van de jongens uit de band: Reggie (Bovenste foto helemaal rechts, onderste foto in het midden). Het leren jasje en de rode blouse zijn echt zijn kenmerken in de serie! Daarnaast de gaten zijn in de broek ook wel echt een kenmerk, net zoals de laarzen.

Photo: Found on Pinterest
Credits to Netflix

Echter wil ik jullie de prachtige regenboog die ik gisteren heb gezien, niet ontnemen. Later las ik online dat het ‘Coming Out Day’ was en ik vond dat wel heel erg bijzonder. Mochten er mensen zijn die dit lezen en zijn uitgekomen voor hun seksualiteit, er al eerder voor uit zijn gekomen of het nog niet weten; ik wil even laten weten dat ik trots op je ben. Ik geloof dat wij zijn gemaakt door God en dat Hij van ons, van jou, houdt. Ook als je het idee hebt dat je in een verkeerd lichaam bent geboren. Ook als je jezelf niet identificeert als man of vrouw. Ook als je op hetzelfde geslacht valt. Ook als je op beide geslachten valt. Ik geloof dat je goed bent zoals je bent. En dat wilde ik even delen. Liefde wint.

Love wins

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 56

05/10/2020

Weekblog 58

19/10/2020