Weekblog 58

Week 42 2020

Hallo hallo! Het is weer tijd voor een nieuwe weekblog! En ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, probeer ik er maar weer eens het beste van te maken.

Maandag was ik weer gezellig eerst alleen met Luca en ’s middags had ik beide mannen. Luca en ik hebben inmiddels onze Dirty Dancing Lift geoefend en we zijn er erg goed in geworden. Daarnaast had Noah een schild gemaakt op school en was hij een echte ridder. Dora werd uiteraard ook weer bekeken. En we eindigden de dag met een dansparty. Het was weer een geslaagde maandag!

’s Avonds was het weer tijd voor Harry Potter, want nu wordt elke week een film uitgezonden op tv!

Verder was het weer veel werken geblazen. Werken met een mondkapje op blijft wennen, vooral voor mijn lichaam. Mijn gezicht is weer heerlijk onzuiver en achter mijn rechteroor zitten twee wondjes… Maar we blijven lachen (ook al zie je dat niet onder het mondkapje). Dus bij deze een mooie foto van mij tijdens mn pauze.

Mocht je gaan winkelen; neem een mondkapje mee en zet deze op. Neem een winkelwagentje of winkelmandje mee en alsjeblieft; ga niet zeuren tegen winkelpersoneel. Zij volgen ook alleen de regels op die aan hun zijn gegeven. En wil je je niet aan de regels houden? Laat dan lekker alles thuis bezorgen.

Zaterdagochtend heerlijk een grote ronde met hondje lief gelopen en het was dit weekend tijd voor de grote herfstschoonmaak op mijn kamer en ja; deze was hard nodig.

Verder zondagavond weer eens afgesproken met een goede vriendin. Heerlijk bijgekletst, sushi gegeten en Enola Holmes op Netflix gekeken. Top weekendje dus achter de rug!!

En voor nu; de Halloween outfit! Deze week is het me eigenlijk een beetje ontschoten door de drukte, dus ik heb er maar ÊÊn. Volgende week zullen er meer volgen, dat beloof ik!!

Voor deze week een simpele: een kat. Is dat echt het beste wat je kon bedenken, Tess? Nee. Dat niet. Maar het is simpel en stiekem best schattig. Ook al vind ik deze selfies vreselijk, jullie doen het er maar mee.

Heel simpel; als je geen kattenoortjes hebt, maak je twee knotjes op je hoofd die als oren dienen. Een beetje oogpotlood op de neus en wangen en tada! Je zou het helemaal af kunnen maken met lenzen (die ik uiteraard niet heb) en/of met toffe eyeliner (waar ik geen zin in had want het lukte allemaal niet).

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 57

12/10/2020

Weekblog 59

26/10/2020