Weekblog 59

Week 43 2020

Het is weer tijd voor een nieuwe weekblog; hallo! Zijn mijn dagen al interessanter? Nee. Absoluut niet. Blijf ik trouw mijn weekblogjes schrijven? Absoluut.

Ik had voor de verandering eens wat geprobeerd met m’n haar omdat het iedere keer alle kanten op stond en om eerlijk te zijn was het resultaat best leuk.

Het was herfstvakantie en dus hadden we beide draakjes weer de hele dag op maandag. Het was uiteraard gezellig.

’s Avonds was het tijd voor weer een Harry Potter film. Deze zijn elke maandag nu om 20:30 uur te zien op tv dus zeker kijken!

En ja, er zijn weer 2 shirts binnen gekomen deze week die te maken hebben met Julie and the Phantoms. Waarom? Omdat het kan. Eén van de twee zal je later zien in deze blog.

Uiteraard heb ik naar Ajax – Liverpool gekeken en ondanks dat ze in mijn ogen een heerlijke pot hebben gespeeld, hebben ze zichzelf niet beloond. Op naar de volgende CL wedstrijd, volgende week!

Zaterdagmiddag was het weer eens zo ver; de verf ging in mijn haar. Na het vrijdagavond gebleekt te hebben, waardoor ik op Draco Malfoy leek, ging zaterdag de rose gold erin. En ik kan je zeggen; ik ben blij met dit kleurtje. De voorste plukken zijn echt goed roze en de rest is blondig met een rozige gloed.

Het shirt dat ik aan het op deze foto’s, is een shirt die gecreëerd is om geld mee op te halen voor Make A Wish. En ja, het heeft te maken met Julie and the Phantoms (ga het kijken!! Is leuk!!).

Aan het einde van de middag kwam Lisa en hebben we, uiteraard met zoveel mogelijk afstand houden, (vegan) cupcakes gebakken en een heerlijke Halloweenavond gehouden samen. Uiteraard werd ook de finale van Wie Is De Mol gekeken en ondanks dat ik door de aflevering van vorige week al ergens wist dat mijn mol de mol niet was, weigerde ik om af te wijken. Dan maar verliezen. Heerlijk seizoen en ik kijk uit naar de volgende!

Verder zijn nog de films Hubie Halloween (Netflix) en Hocus Pocus bekeken. Beide absolute aanraders!

Zondag was een rustdag met veel voetbal kijken en lekker in bad chillen. Kortom; het was een prima week.

En over Halloween gesproken; volgend weekend is het zo ver! Ik heb nog één outfit foto om met jullie te delen en dat is Hogwarts Studente (ja, van Harry Potter ja).

Witte Blouse, stropdas van je house (mijne is Slytherin), een rokje (of in mijn geval een skort), een panty en hoge kousen. Verder kan je het altijd opleuken met de kleuren van je House, een robe en toverstok natuurlijk.

Ik heb er enorm veel lol in gehad, in ieder geval!

Doe voorzichtig en tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 58

19/10/2020

Weekblog 60

02/11/2020