Weekblog 60

Week 44 2020

Hallo hallo! Tijd voor weer een nieuwe weekblog! Hoe alles nu met corona moet gaan, is nog maar de vraag. Ik merk dat behoorlijk wat mensen het moeilijk vinden om zich aan de regels te houden, om een mondkapje op te doen in publieke ruimtes, om een winkelwagentje of mandje mee te nemen of om รผberhaupt afstand te houden. Ja. Ik ben er ook klaar mee. Maar alsjeblieft; doe niet moeilijk en volg gewoon de regels op. Thanks.

Anyway; de weekblog. Zijn er al bijzondere dingen gebeurt? Nee. Dat niet. Ik blijf namelijk buiten werk zoveel mogelijk thuis en probeer mensen voornamelijk via facetime of whatsapp te spreken. Minder leuk en gezellig maar wel beter.

Woensdagavond had ik met een groep die ik ken van conventies een zoomcall met het thema Euphoria. Deze call kwam voort vanuit Andrew Matarazzo, een acteur die ik ken van Teen Wolf. Ondanks dat het volgens de anderen een van de mindere gesprekken was, heb ik een ontzettend leuke avond gehad!

Zaterdag was het Halloween en ondanks dat ik moest werken (en nee, het kostuum Kruidvat Medewerker vond ik niet leuk genoeg), heb ik er toch nog het beste van gemaakt. Zo wilde ik deze oufits nog even met jullie delen: Mijn absolute favoriet is Carrie Wilson van Julie and the Phantoms. Dat ik deze show fantastisch vind, is algemeen bekend. Maar Savannah May is binnen no time รฉรฉn van mijn favoriete actrices geworden en haar personage doet met denken aan Sharpay van HSM. Absolutely love it!

Daarnaast wilde ik deze ook nog even delen want ja, ik ben stiekem fan van Sunset Curve (Nu beter bekend als de band Julie and the Phantoms).

Zondag ben ik richting Dalfsen vertrokken waar de rest van het gezin al was en waar we een leuke en gezellige dag met zijn allen hebben gehad. Aangezien ik met dank aan corona mijn verjaardag waarschijnlijk toch niet kan vieren, had mijn zus dit bedacht. Elke dag gaat er een cadeautje open!

Dit was het cadeau van 1 november; de rest zal in de volgende blogs komen!

Taylor Swift 2021 kalender!

Fijne week en tot de volgende blog! Stay Safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 59

26/10/2020

Weekblog 61

09/11/2020