Weekblog 61

Week 45 2020

Hoi hoi! November is begonnen en hier is een nieuwe weekblog.

Deze week werden de nieuwe maatregelen bekend gemaakt en gingen ze in. Weer veel bedrijven dicht, geen pretparken meer en met minder mensen over straat. Ben ik er blij mee? Nee. Houd ik me aan de regels? Absoluut. Laten we er met zโ€™n allen voor gaan.

Week 45 was ook de week dat de presenditiรซle verkiezingen in Amerika plaats vonden. Vond ik het spannend? Absoluut. Vind ik Biden een top president? Absoluut niet. Maar in mijn ogen is het beter dan Trump en ik ben zeker blij dat hij de nieuwe president van de Verenigde Staten is. Ben ik groot fan van Kamala Harris? Deels. Ik vind het heel tof dat zij de eerste VP is die een vrouw, en de eerste persoon die niet wit is. Maar ook zij heeft dingen gezegd en gedaan waar ik niet achter sta.

Gelukkig voor mij woon ik niet daar en heeft het geen (direct) effect op mij. Maar aangezien dit mijn blog is, wilde ik dit toch even delen.

In mijn vorige weekblog liet ik weten een hele krat met cadeautjes gekregen te hebben van het gezin voor mijn verjaardag. Elke dag maak ik een cadeautje open en dit zijn de resultaten tot nu toe!

Deze week kwam ook mijn gesigneerde Folklore CD van Taylor Swift binnen. Dat wilde ik ook even delen.

En aangezien het november is, is het ook weer tijd voor de kerstfilms. Zowel Videoland als Netflix heeft een aantal hele leuke! Zeker de moeite waard om te kijken!

Zaterdag had ik een meidenavondje met zuslief; eerst even met de boys eten en ze op bed leggen. Daarna chillen met wijn, een filmpje en tapas. Het was gezellig en we hebben zeker gelachen!

Helaas heb ik in het weekend ook erg last gehad van migraine, maar gelukkig hebben we pijnstillers die werken.

Ik merk helaas wel aan mezelf dat de winterdip er behoorlijk in zit en dat corona hier niet bepaald aan mee werkt. Ik probeer mezelf wel bezig te houden, maar soms is het wat lastig. Mocht je dit lezen en hier tips voor hebben; laat het me weten alsjeblieft!

Tja. Dit was het alweer. Ik hoop dat ik volgende week weer wat meer kan delen!

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 60

02/11/2020

Weekblog 62

16/11/2020