Weekblog 62

Week 46 2020

Hey hi hallo en leuk dat je weer een nieuwe weekblog leest! De tijd gaat snel en tegelijkertijd heel langzaam. Soms lijkt het alsof we pas een paar weken met corona leven, andere momenten lijkt het al jááááááááren te duren… Op het werk merk ik dat mensen chagrijniger worden en hun frustraties vooral op het personeel afschuiven.

Geloof me als ik zeg; wij vinden het ook niet leuk. Mijn gezicht is een drama qua onzuiverheden met dank aan de mondkapjes, door het afstand houden is het vaak lastig om je werk te doen en gewoon in het algemeen is het een nare situatie. Denk hier alsjeblieft aan als je boodschappen gaat doen of wanneer je gaat winkelen. Mandjes op producten naar mijn hoofd geslingerd krijgen geven leuke verhalen, maar zijn in het algemeen niet heel fijn (haha!).

Deze te leuke foto’s moet ik even delen en daar vind ik dit een mooi moment voor. Even doorbreken wat ik net heb geschreven. Wat een liefies zijn het toch, mijn neefjes.

Zaterdag even kort bijgekletst met Estée via zoom, wat ontzettend leuk en gezellig was!

Zaterdagavond kwam de rest van het gezin bij ons voor een heerlijke sushi avond. Ik heb genoten. Ik houd van sushi. Oh, en het was ook nog eens gezellig!

Zondagavond kwamen opa, oma en tante Alie (die hoort er ook bij) bij ons een happie eten. Door de corona zie ik ze helaas zelden en ondanks dat ze moeite hebben met de afstand bewaren en je ze daar echt op moet wijzen, was het gezellig!

Na het eten was het weer tijd voor zoomcalls! Dit keer met de hoofdrolspeelster van Julie And The Phantoms; de enige echte Madison Reyes. Ze is zó jong maar oh zó getalenteerd! Haar stem is niet normaal! Echt ongelofelijk! En wat een lieverd. Het was echt té leuk!

Daarnaast sprak ik ook met Savannah May; één van mijn absolute favoriete actrices. Ook nog jong, begin twintig, maar zó getalenteerd! En één van de liefste mensen die ik ooit (virtueel) heb ontmoet! Ik had naast een één op één gesprek met haar ook nog een meeting room, wat een half uur duurde en ik zat dan met 4 anderen. Ik heb echt enorm leuke gesprekken met haar gehad en ik hoop haar ooit in persoon te mogen ontmoeten!

Daarnaast deel ik uiteraard ook weer mijn cadeaus van deze week!

En dit was eigenlijk alweer mijn week. Ik zit veel thuis, en nu vaders thuis werkt, vooral veel op mijn kamer. Het is een beetje saai, ik weet het. Mijn excuses. Ik ben benieuwd of volgende week meer spanning gaat brengen (maar ik betwijfel het).

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 61

09/11/2020

Weekblog 63

07/12/2020