Weekblog 63

Week 47/48/49 2020

Hallo!!! YES! EINDELIJK LUKT HET ME OM MIJN BLOG WEER ONLINE TE GOOIEN!!!

De afgelopen twee weken bleef ik fout meldingen krijgen op WordPress en na veel over en weer gemail, lijkt het probleem eindelijk verholpen!

Nu had ik voor de afgelopen twee weken (voor beide) een hele blog geschreven, maar om dit te kopiëren en te plakken vind ik heftig en dan wordt het wel een hele lange blog dus hier komt een kleine samenvatting;

De meeste Katwijkers zijn hier van op de hoogte maar in week 47 vond er bij ons in het dorp een overval plaats. Ik was aan het werk en de chaos was gigantisch. Mocht je hier meer over willen lezen, dan moet je even googlen haha!

Ook de volgende dag was helemaal leuk want toen hadden we in de vroege morgen weer politie voor de deur en de brandweer. Dit keer omdat we ’s ochtends vroeg, voor de winkel open ging, een gas lucht roken. Deze kwam uiteindelijk niet bij ons vandaan, maar bij de winkel op de hoek. Het was allemaal erg spannend.

De week er na was een week in de loop naar mijn verjaardag. Ik had natuurlijk helemaal niks door maar ondertussen had het gezin een drive-through voor me georganiseerd met familie en vrienden voor het weekend. Zo heb ik toch nog mijn verjaardag kunnen vieren met vrienden en familie. En dan toch de nodige afstand en in de koude buitenlucht.

Bij deze ook even een shout out naar alle mensen die een filmpje hebben opgenomen voor mijn verjaardag! Echt te lief en leuk!

Maandag 30 november was het tijd voor mijn 25e verjaardag! Samen met Lisa zijn we in de vroege ochtend richting Brabant vertrokken om het in de Efteling te vieren. De bedoeling was eigenlijk weer Disneyland dit jaar, maar door Corona was dit onmogelijk. Toch nog tussen de sprookjes, gelukkig!

Het was behoorlijk druk, mensen hielden weinig afstand en veel mensen weigerde nog steeds om een mondkapje te dragen. Dat was een klein irritatie factortje. Ook vonden mensen afstand bewaren in de rij heel moeilijk. Maar goed; ondanks de kou een hele leuke dag gehad met mijn beste vriendinnetje!

Verder hebben we deze week Sinterklaas gevierd met het gezin, wat vrij pittig was met een hyperactieve 4-jarige. Aan de andere kant; binnen 5 minuten waren alle pakjes uitgepakt haha! Daarna nog met de ‘volwassenen’ cadeaus gewisseld en erg gelachen!

6 december had het mama’s verjaardag moeten zijn, iets waar ik elk jaar toch weer mee in mijn maag zit. Ik ben er dit jaar aardig doorheen gekomen, voornamelijk met hulp. Maar het blijft denk ik wel iets wat zwaar voor me blijft…

Pfoe, dat was het weer voor deze blog. Ik hoop dat ik binnenkort met leuk nieuws kan komen, maar het blijft voorlopig wat saai.

HOPELIJK tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 62

16/11/2020

Weekblog 64

14/12/2020