Weekblog 64

Week 50 2020

Ja hoor, de site werkt gewoon weer mee en vandaar dat ik deze week wel gewoon op het altijd ‘beloofd’ moment kan posten! Hey hi hallo!

Maar… Ja. Hoe interessant zijn mijn weken nou echt de laatste tijd? Niet echt heel erg…

Ik werk. Ik ga naar huis om te slapen. Ik ga weer werken… Ik kijk series en films. Ik ga slapen. Ik werk… Dus ja. Soms vraag ik me af waar ik het nog voor doe. Ik bedoel, ik vind het heerlijk om te bloggen. Maar elke maandag iets posten voor het posten is eigenlijk ook niks. En met de Covid steigende cijfers zal het ook allemaal niet interessanter gaan worden…

Maar goed. Wat wel een leuk puntje van de afgelopen week was: ik heb weer eens een nieuwe coupe! Weer eens een stukje er af en een ander kleurtje. Ik was het bijwerken van m’n uitgroei nu écht zat en heb toen met de kapster besloten hoe en wat. En dit is het resultaat. Ik ben er érg blij mee!

Daarnaast was het ook maar weer eens tijd voor een Zoomcall! Dit keer weer met acteur Booboo Stewart, die je zou kunnen kennen van o.a. Twilight, Descendants of Julie and the Phantoms. Heel leuk gesprek weer gehad en een shoutout naar Estée die deze voor mijn verjaardag heeft gegeven! Heel leuk cadeau!!! Dankjewel Estée!

Dit was ook de week dat Taylor Swift heel random een nieuw album dropte. En ook dit album is weer on-ge-lo-fe-lijk!!! Zeker het luisteren waard!

En ja. Dat was het eigenlijk wel….

Sorry voor de saaie blog.. Ik ga er even goed over nadenken hoe ik dit wil ga doen allemaal.

Stay safe!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 63

07/12/2020

Weekblog 65

21/12/2020