Weekblog 66

Week 52 2020

Week 52… De week van kerst. Het is weer zo ver! Hallo en leuk dat je (weer) mijn blog leest!

Kerst is eigenlijk altijd een week waar ik een beetje tegen op zie. De feestdagen zijn dubbel. Aan de ene kant voel ik me erg alleen, aan de andere kant heb ik vaak geen zin in mensen. En het is een tijd waar ik mijn moeder toch wat extra mis. Dit jaar geen kerst met de vriendengroepen. Dit jaar geen secret santa met vriendinnen. Dit jaar geen kerst met de hele familie. Het is raar allemaal.

Na de hele dag (als in van 7 tot 5) gewerkt te hebben, snel naar huis te zijn gegaan en met te hebben opgefrist, toch nog een kleine ‘kerstviering’ met het gezin bij zuslief gedaan. Via de laptop contact met de familie en videobellen, iets wat mijn neefjes fantastisch en interessant vonden. Uiteraard heerlijk gegeten en een gezellige avond gehad!

Eerste kerstdag kwamen opa en oma bij ons ontbijten en een kerkdienst kijken via de livestream. ’s Middags even een rondje door duin met Maaike en daarna een kerstfilm gekeken met vader en Jeannet. Erg gezellig! ’s Avonds was het tijd voor een heet bad en ‘’Disney’s Fairytail Weddings’’. Tweede kerstdag ben ik begonnen met de serie Bridgerton op Netflix. Absolute aanrader!

Buiten de kerst heb ik niet zo veel gedaan. Gewerkt. Netflix gekeken. Door de regen gedanst tijdens de hond uitlaten en keihard in de plassen stampen… Ja.

Zondag kwam Lisa in de avond nog even buurten, hebben we sushi gegeten (waar we bijna 2u op hebben moeten wachten, maar goed) en een film gekeken. Uiteraard op afstand, maar het is toch wel fijn om haar weer gezien te hebben.

En ja, ik heb bizar weinig foto’s gemaakt deze week, maar dat krijg je als je het liefst in je pyjama zit met je haar in een knot en geen make-up op.

En zo gaan we alweer naar de laatste week van 2020… Over een paar dagen in het jaar 2020 voorbij. Af en toe voelt het nog alsof het net begonnen is. Andere moment lijkt het ook alsof dit jaar al jaaaaaaaaren duurt…. Ik ben benieuwd wat 2021 ons gaat brengen!

De volgende blog zal ook pas te lezen zijn in het nieuwe jaar dus bij deze: Hele fijne jaarwisseling!

Tot de volgende blog en tot volgend jaar!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 65

21/12/2020

Weekblog 67

04/01/2021