Weekblog 67

Week 53 2020

De laatste week van 2020 en dus; GELUKKIG NIEUW JAAR!

Hoe zit het met jullie goede voornemens? Ik zal heel eerlijk zijn; Ik heb er eigenlijk tot nu toe geen. Ik hoop vooral dat we covid onder controle gaan krijgen, dat de vaccinaties gauw doorkomen en dat we dit jaar weer langzaam richting het leven kunnen dat we voor corona kende. Ik mis vooral het reizen, het chillen met vrienden, Disneyland (uiteraard), maar inmiddels ook de β€˜simpele’ dingen als uiteten gaan en ik kan eigenlijk nog wel even doorgaan… Ik mis een hoop. Maar echt goede voornemens heb ik niet.

De week naar oud en nieuw toe was niet heel interessant dus dat zal ik kort houden: ik heb gewerkt.

Oudjaar heb ik ook gewoon gewerkt tot 6u. Verder heb ik oud en nieuw klein gevierd met één vriendin en dan met vaders en Jeannet. We hebben vooral veel gelachen om vroeger en binnen pretjes. Om middernacht even naar buiten gegaan met sterretjes (die wel mochten) en een beetje naar het vuurwerk gekeken (dat eigenlijk niet mocht, maar siervuurwerk is op zich altijd wel tof). Daarna nog even op tv gezapt en blijven hangen bij onder anderen CatDog en Bassie & Adriaan. Erg genoten!

1 januari toch even (op afstand) bij opa en oma langs en verder vooral lekker chillen. 2 januari mocht ik namelijk gewoon om 07:00u beginnen. Het voelde niet als nieuw jaar en ik ben dan ook veel mensen vergeten de beste wensen te wensen. Maar goed, ook niet het einde van de wereld.

Zondag 3 januari had ik dan toch een voornemen voor mezelf gemaakt: Ik ga weer sporten. De voetbal ligt al een behoorlijke tijd stil en door de blessure die ik vorig jaar februari heb opgelopen, heb ik de weinige wedstrijden die afgelopen jaar zijn gespeeld, gemist. Maar nu vind ik de sportschool vreselijk en ben ik ook niet van het buiten sporten… Dus heb ik mijn grote vriend YouTube erbij gepakt en ben ik Work Outs op muziek gaan doen die ik leuk vind (Zoals One Direction en Mamma Mia). Zeker een aanrader!

Ja. Ik heb eigenlijk meer niet te vertellen. Een beetje triest, dat wel. Maar goed. Hopelijk brengt 2021 iets met zich mee dat ik binnenkort toch weer interessantere blog kan plaatsen.

In ieder geval: De aller beste wensen. Dat 2021 een mooi jaar voor je mag worden!

Tot volgende week!

Liefs, Tessa

Author

xtessaouwehand@hotmail.com
A lot of woman with a lot of layers, a lot of personality, a lot of dreams, a lot of ideas, a lot of strategies, a lot of wanderlust and a lot of love.

Weekblog 66

28/12/2020

Weekblog 68

11/01/2021